Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не е лош Вашингтон ама не е тоа тоа,не ми се свиѓа мене лично.
Дијара изјавил дека сака да иде во некоја појака лига,можно е и да се случи,има понуди од Шпанија.
Нас ни треба некој класа напаѓач,кој што може сам да направи ситуација,не да чека од соиграчите па да излезе 1на1 со голманот,тешка работа ќе биде да се земе некој таков ама да видиме што ќе биде,мислам дека ќе има некој бум пред квалификации за ЛШ.
Околу квалификациите стои вака работата:Партизан е носител до последната фаза што се надевам дека ќе дојде до таму,нема да биде носител САМО доколку Копенхаген,Левски и Базел бидат шампиони во нивните земји.
Моментално во Бугарија Левски заостануваат 4 бода,Базел има 1 помалку од Цирих и Копенхаген има 1 повеќе од Брондби.
Не верувам дека ќе бидеме толкави баксузи па баш сите 3 да бидат шампиони,ама и тоа да се случи нема врска,идеме на победа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Е,Вац немој сега вака да ми правиш да не се караме.....
Вашингтон стварно ептен екстра играч е,знае да игра добро,нема врска тоа што е висок како трска,знае да игра и со нозе и со глава.
Му треба само време да се навикне на стилот на игра на Партизан,па од другата сезона ништо чудно ако биде и прв стрелец во Јелен Лигата.
Базел не ми се веува да биде шампион на Швајцарија,многу заебани тимови има таму,ништо не е сигруно.
Само Копенхаген некако ми фака око дека ке биде шампион,но да видиме,дај боже да грешам со мојава прогноза.
Како и на секоја утакмица со кој и да играл Партизан,секогаш одат на победа и играат со срце,така ке биде и во кбалификациите за ЛШ.
Лани за малку не влегоа,оваа година не ни бегаат групите,сигурен сум,но има време да не баксузирам.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Различно мислење имаме за Вашингтон!!!
Иначе нема везе тоа,доволно е само еден од наведените 3 тима да не освои титула,што 99% ќе се случи.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе ја на шала мислев,не се нервирај одма,туку секој си има свое мислење за одреден играч,ОКК е тоа.:kesa::smir::smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Со гоооооооооооооооооооооооолемо задоцнување..ЧЕСТИТО ТИТУЛА!

ЕДИТ:ИМам една интересна примедба..Многу од Фановите на Јунајтед се и фанови на Партизан.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Да точно,и јас го имам приметено тоа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Со гоооооооооооооооооооооооолемо задоцнување..ЧЕСТИТО ТИТУЛА!

ЕДИТ:ИМам една интересна примедба..Многу од Фановите на Јунајтед се и фанови на Партизан.

А и според некои договори, по правило треба навивачите на Челзи да се и на Партизан, бидејќи како што знам има пријателски договор меѓу навивачите или клубовите на овие два тима :smir:

В

Вори

Гостин
Ја сум и за Челси и за Партизан а првпат слушам за тој договор...али нема везе.

Бај де веј нека ни е честито титулата....:vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Челзи и Партизан порано биле збратимени клубови,и сега си имаат добри односи.

I

InF3cTeD

Гостин
а да ни дадат некој на позајмица да влеземе Лига на Шампиони :vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мислам дека уште се збратимени,ама не како порано што биле,сега се со заладени односи.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не ни треба бе играч од нив,со овој тим можеме до ЛШ само да играат со срце,што сум убеден дека така ќе биде.

0-1 водиме со голот Љајиќ,и нека не плачат звездашите многу,не нема нас на ТВ ги има Рад.

0-2 Вашингтон
Моментално сме први во Европа по една подруго врзани победи,мислам дека 10 така нешто,претходно со Реал имавме исто,они вчера изгубија сеа сме први.:)

I

InF3cTeD

Гостин
кој скор го имаме брее :vozbud: браво за ШАМПИОНОТ

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Браво, Браво, Браво!!!!!!!!!!! Мислам дека ова е најдобриот Партизан што сум го гледал после 2003 година.......:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Машала,машала први во Еворопа во сврзани победи!!!!!!!
Ајдеееееее шампиониииии само напреееееед,нема предавањеееее...

Вашингтон се буди полека,а???:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom