Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
СИСАЈ ЗВЕЗДО,СИСАЈ ЗВЕЗДО ОЛЕ....хаххаха МООООРЕЕЕИИИРАААААА......каков гол ауууууууууу ги уби у последен момент....ПАРТИЗАН заслужи да победи,чист гол на Богунович,пречка од Џорџевич,Мореира од 1 метар празен гол....можеби потфрли Партизан у прво полувреме,ама у второ заслужи да израмни

ПАРТИЗАНЕЕЕЕЕ,ПАРТИЗАН ОЛЕ ОЛЕ,САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАААМ,ПАРТИЗАААН БЕОГРАААДДД

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
УМРЕТЕ!!!!
Зашто чутите?
Партизан 38
Војводина 34
Звезда 31
Како не победи Јавор,4-то ќе бевте.
Требаше да тепа Партизан,второ покажавме зашто сме шампиони,чист гол не е признат,неколку супер шанси ама тоа е.
ПАРТИЗАН ШАМПИОН
Ние 1 покажавме зошто сме најдобриот и најтрофејниот клуб во Србија.

Се радувате што извлековте дома нерешено? Ебаве глодарите, да не беше ова копилево што даде уште едно полувреме за играње ќе ми го сисавте курот!

СИСАЈ ЗВЕЗДООООООООООО!!!!!!МОРЕИРА УБИЦО ЦИГАНАААААА!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

КАКВИ КОРЕОГРАФИИ,КАКВИ БАКРАЧИ ДЕЛИЈЕ СЕ ПИЧКИ НЕ НАВИВАЧИ:vozbud::vozbud::vozbud:СИСАЈ ЗВЕЗДООООООООООО

Се радувате што извлековте дома нерешено? Ебаве глодарите, да не беше ова копилево што даде уште едно полувреме за играње ќе ми го сисавте курот!
хаха,ти си скренат бе
иди лечи се кај тебе у фан клуб

Партизан!!
Титула долги години нема да видите:tv:

Ние 1 покажавме зошто сме најдобриот и најтрофејниот клуб во Србија.
хаха,ако вие прво сте покажале,тогаш ние второ покажавме зашто сме најдобри.

хаха,ти си скренат бе
иди лечи се кај тебе у фан клуб

Партизан!!
Титула долги години нема да видите:tv:

хаха,ако вие прво сте покажале,тогаш ние второ покажавме зашто сме најдобри.
Титула во ЛШ нема никогаш да видите.:toe:

Абе деца можете да сонувате за успесите на ЗВЕЗДА - СВЕТСКИ ШАМПИОН :baeh:

Вие прво стигнете до европски па ќе правиме муабет. :tapp:

Оваа судиска грешка со 5 мин продолжение сигурно ќе ја чини Звезда титула. Тој гол што го раскажувате и што само вие го видовте беше чиста интервенција на одбранбен играч, линискиот судија сигурно ќе видеше ако поминеше линија!

Абе деца можете да сонувате за успесите на ЗВЕЗДА - СВЕТСКИ ШАМПИОН :baeh:

Вие прво стигнете до европски па ќе правиме муабет. :tapp:

Оваа судиска грешка со 5 мин продолжение сигурно ќе ја чини Звезда титула. Тој гол што го раскажувате и што само вие го видовте беше чиста интервенција на одбранбен играч, линискиот судија сигурно ќе видеше ако поминеше линија!
WTF!?!?!?!?! се надевавте вие оваа сезона на титула? :pos:

Мореираааааааааааааааааааааа....!!!!!!!!!!! Гооол За Титулааа..!! Партизан Шампион...!! Сисај Звездооо..!!

Абе добра беше циганската кореографија, но знае се дека гробарите не се по корегафиите, инаку циганите не навиваа само гробарите се слушаа на РТС. Инаку не преебаа судиите, али нема врска. Се бунеа циганите зашо 6 мин? Па тие на секој допир лежеа по 3 минути. А да и Мореира, па тој човек е звер. И сега веќе 70% титуката е кај Партизан.

ЦИГАНИ ЖАЛЕТЕ СЕ КАЈ ВАС ВО ФАН-КЛУБОТ ТУКА НЕ ГО БРУКАЈТЕ ИМЕТО НА ПАРТИЗАН,НЕ СТЕ ДОСТОЈНИ.А ТОА БЕШЕ ГОЛ ЧИСТ ЈА ПОМИНА ГОЛ ЛИНИЈАТА УБАВО СЕ ВИДЕ НА СНИМКАТА.ЕБЕМЕ ЕБЕМЕ ЦИГАНИ,ЕБЕМЕ ЕБЕМЕ ЦИГАНИ---ПАРТИЗАН,СВЕТО ИМЕ Е:vozbud::vozbud::vozbud:

Цркнете цигани :vozbud: хаха Газда Мо кога е најпотребно:vozbud: инаку судијата не утепа не ни признаа чист гол али јебига вака најреално заврши и предноста останува 7 бода повторно:smir:

Заслуживме и да победиме но задоволни сме и со 1 бод.Си имаме +7:D:toe::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom