Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира нешто за во врска со hns (hide'n'seek) серверите ... има ли некој начин за побрзо да се качуваш на скали ?? знам дека е глупо прашањево ама ме интересира
Има.
Ако скалата ти е пред тебе нели, сврти се или на лево или на десно.
Ако се свртеш на лево, пример, ќе го дигнеш глувчето нагоре и ќе ги стиснеш копчињата од кај што одеш на лево и напред, и се качува побрзо.
Исто и со десната страна.

Незнам зошто кајгана 4 кај мене не работи и дали воопшто работи иначе не сум баниран.:toe:

i kaj mene se taka a ne sum baniran neznam zosto :nesum:
Кај тебе само 4ката не ти работи или никој не ти работи оти кај мене само 4ката а не сум баниран незнам зошто помагајте а другите сервери ми работат.

Кај тебе само 4ката не ти работи или никој не ти работи оти кај мене само 4ката а не сум баниран незнам зошто помагајте а другите сервери ми работат.

Дај бе не кревајте паника. Избриши го серверот од favorites и додај го пак.

Гледам не се пишува за sxe ? да нее решен случајно проблемот ?

samo 4.

Дај бе не кревајте паника. Избриши го серверот од favorites и додај го пак.
Го напишав 1000 пати ама истото пак не ми излегува ни во фејворитс не сум баниран..

паднан е бе ...ваљда се работи нешто на него.

Кажете бе шо да правам со sxe! Ерор .. Овде изгледа никој не знае да објасни шо е проблемот само реинстал , реинстал и реинстал !

Кажете бе шо да правам со sxe! Ерор .. Овде изгледа никој не знае да објасни шо е проблемот само реинстал , реинстал и реинстал !

A ти па знаеш да објасниш, ко небива еден ерор е... Стави го логот што ти излегува, па да видиме.

Што се дешава со MAX Arena серверите? :raz:

A ти па знаеш да објасниш, ко небива еден ерор е... Стави го логот што ти излегува, па да видиме.

scaled.php

Што се дешава со MAX Arena серверите? :raz:
Прашај си ги главните на MAX Серверите да ти објаснат.:wink:

Нема спас за ова, го имав истиот проблем.
Сепак ти пробај прво со реинстал на цела CS и на sXe-то, ако и тогаш не ти работи, единствена опција ти е ФОРМАТ НА КОМПЈУТЕРOT.

Прашај си ги главните на MAX Серверите да ти објаснат.:wink:

Нема спас за ова, го имав истиот проблем.
Сепак ти пробај прво со реинстал на цела CS и на sXe-то, ако и тогаш не ти работи, единствена опција ти е ФОРМАТ НА КОМПЈУТЕРOT.

Ок фала ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom