Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вака ако серверот го прајш со таа програма мислам дека нема да ти успее зш јас пробав на нај различни начини и пак за џабе.
Од мене толку, а ти ако сакш потрудисе не си во загуба. Чао.!

Друже јас имам сервер* веќе година дека одкоа ставив адсл и досега ми се нема случено ова :toe:
* Серверот е UP само кога има потреба :)

Boys ?
452971sss.JPG

Ова ми го покажува веднаш штом ќе го кренам серверот. Значи, реинсталирав игра, сменив amx, сменив udp port и пак исто :tapp:. Чаре ?
Игнорирај го, нема решение, серверот ќе ти работи.

Не работи... Ако кликнам ОК се гаси, ако кликнам CANCEL останува уклчучен а неможе да се влезе на него :tapp:
Епа не кликај ништо.
1. Исклучи firewall.
2. www.wimi.com копирај ИП.
3. на ИП додади го портот (во твојот случај 27017) пр. xxx.xxx.xxx.xxxx:27017
Пробај сега дали ќе работи.

Епа не кликај ништо.
1. Исклучи firewall.
2. www.wimi.com копирај ИП.
3. на ИП додади го портот (во твојот случај 27017) пр. xxx.xxx.xxx.xxxx:27017
Пробај сега дали ќе работи.

Види и да не кликнам ништо, серверот веднаш паѓа. Пробуваа неколку другари да се конектираат и ништо. Само покажува connecting to... retrying... и ништо :tapp:

Море кантеристи ај да ве прашам нешто :)
Разбрав дека во инсомниа се продавале разер мауси/падови. Ме интересира колку е тоа точно, цена... Ако има некој информации или може да дознае би му бил благодарен :smir:

п.с. Ќе ми прости ТонИнтер еден офтопик :kesa:
Абе што ке се мачеш од 1600денари да купуваш, од 100евра.
Ке си купиш во Струмица има "X4 и X3" ( 350 денари )..
Мислам дека пукат по повеке куршуми ( 2-3 )...
А не од Инсомниа 1600 денари, 100евра:nesvest:
Бтв, ако купуваш од Струмица купи од продавницата " Мегасофт "
Kaj " Софи - М ".
Мислам дека и на мене ке ми прости ТонИнтер за еден:oftopic::helou::smir:

Alexo i ja imam max adsl i mozam da napraam server ali osven ja drug nikoj ne moze da mi vleze na server , a toa IP so ke go kopiram kaj da go staam stai screen shot , inace iskluciv FIREWALL :pipi:

Alexo i ja imam max adsl i mozam da napraam server ali osven ja drug nikoj ne moze da mi vleze na server , a toa IP so ke go kopiram kaj da go staam stai screen shot , inace iskluciv FIREWALL :pipi:

IP адресата + удп порт* ја даваш на тие со кого сакаш да играш кантер и шибај :)
*Пример: 77.55.545.47:27015

Види и да не кликнам ништо, серверот веднаш паѓа. Пробуваа неколку другари да се конектираат и ништо. Само покажува connecting to... retrying... и ништо :tapp:
Од каде си, што интернет имаш?

^
Од дека си сигурен дека нема веза интернетот? Аko имаш динамичка IP мислам дека неможеш да креираш сервер, пошо на извесно време ти се мења IP адресата.

^
Од дека си сигурен дека нема веза интернетот? Аko имаш динамичка IP мислам дека неможеш да креираш сервер, пошо на извесно време ти се мења IP адресата.

TIE STO SE NA MAX ADSL DA NE KREIRAAT SERVER , IM SE MENJA IP SEKOJ PAT KOGA KE STARTUVA SERVER MISLAM.

Од каде си, што интернет имаш?

Штип, комфорт + од т-хоме

Nema veza internet be
Има врска интернетот, порано вака не правеше

TIE STO SE NA MAX ADSL DA NE KREIRAAT SERVER , IM SE MENJA IP SEKOJ PAT KOGA KE STARTUVA SERVER MISLAM.

Нема врска ова, и порано креирав сервер и се беше во ред. ИП адресата се менува на 6 часа тогаш кога се реконектира интерентот

@ace_elemeNt
Не знам, имењак :), кај мене вака работеше. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom