Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
^
Ништо не помага... НИШТО! Се почна со ова глупово 6.9, се надевав со 7-цата ќе се среди, еве веќе излезе и 7.1 ништо.:toe:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
15 $ Flex Anticheat, мислам дека алаК треба да си го одрвза кесето ако сака салам заштита и мирна игра на серверите + прилично ке станат подобри од сега со схе.
Мој предлог, исто и на Ајверсон. Муабет вртење цело време околу ова, само ако има некој да го купи после се е океј :back:

Daniel-PrIx

cAiR-cRew
Член од
14 јули 2008
Мислења
80
Поени од реакции
2
Metono1[mkd];1950133 напиша:
15 $ Flex Anticheat, мислам дека алаК треба да си го одрвза кесето ако сака салам заштита и мирна игра на серверите + прилично ке станат подобри од сега со схе.
Мој предлог, исто и на Ајверсон. Муабет вртење цело време околу ова, само ако има некој да го купи после се е океј :back:
I ja se soglasuvam so meto i iverson.Ako e podobro treba da se odvrze keseto :D , a ne vaka sekoj 3 citer:S:S pozz

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Metono1[mkd];1950133 напиша:
I Agre..
Ајде нека го заштити...
Барем да се игре на мирничко ...
Бтв, Mafijas = NEK..
Мислам дека знаете.:helou:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Мора тој се знае кој е нек :pop: и англиски збори

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Луге помагајте оти не ја бидува работава.
ПС: Не е кај мене проблемот, кај еден другар е рече да му помогнам, па јас се обраќам овде. Проблемот е со sxe-то нешто, направил System Restore 2 дена назад, и еве што проблем прави sxe-то.Aко можете помогнете, фала однапред.

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Како мислиш.. да го изгасам пред да го изгасам компјутерот? Па ни тоа не помага.:kesa:
Изгаси схе, па исклучи компјутер.
Понекогаш се исклучува и без схе, а понекогаш и не.

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Луге помагајте оти не ја бидува работава.
ПС: Не е кај мене проблемот, кај еден другар е рече да му помогнам, па јас се обраќам овде. Проблемот е со sxe-то нешто, направил System Restore 2 дена назад, и еве што проблем прави sxe-то.Aко можете помогнете, фала однапред.

Тоа е некој внатрешен проблем, внатрешна случка.
Според мене, при враќање на 2 дена назад, нема да биде се во ред.
Му се јавува ли некој друг проблем на друг програм?
Ако има проблеми, нека даде еден формат.

Па, кај мене НИКОГАШ не се исклучува... :vozbud:
Тогаш од копче.
Или пак пиши на форум за технологии, како овој.
Можеби има некој спас. Ќе кажат сигурно да чепнеш во регистрите.:helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
схето прави доста проблеми. кај мене некогаш сам се ресетира ком,поготово кога оклучувам камера. Ама тоа е toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom