Се согласувам потполно .Схе Срање
I ja se soglasuvam so meto i iverson.Ako e podobro treba da se odvrze kesetoMetono1[mkd];1950133 напиша:15 $ Flex Anticheat, мислам дека алаК треба да си го одрвза кесето ако сака салам заштита и мирна игра на серверите + прилично ке станат подобри од сега со схе.
Мој предлог, исто и на Ајверсон. Муабет вртење цело време околу ова, само ако има некој да го купи после се е океј :back:
I Agre..Metono1[mkd];1950133 напиша:15 $ Flex Anticheat, мислам дека алаК треба да си го одрвза кесето ако сака салам заштита и мирна игра на серверите + прилично ке станат подобри од сега со схе.
Мој предлог, исто и на Ајверсон. Муабет вртење цело време околу ова, само ако има некој да го купи после се е океј :back:
И кај мене исто. Изгаси схе прво..:helou:Има многу багови, јас па од кога ќе пуштам sXe, после и да го изгасам, не ми се гаси компјутерот. Мора од копче.:tv:
Како мислиш.. да го изгасам пред да го изгасам компјутерот? Па ни тоа не помага.:kesa:И кај мене исто. Изгаси схе прво..:helou:
Изгаси схе, па исклучи компјутер.Како мислиш.. да го изгасам пред да го изгасам компјутерот? Па ни тоа не помага.:kesa:
Па, кај мене НИКОГАШ не се исклучува...Изгаси схе, па исклучи компјутер.
Понекогаш се исклучува и без схе, а понекогаш и не.
Тоа е некој внатрешен проблем, внатрешна случка.Луге помагајте оти не ја бидува работава.
ПС: Не е кај мене проблемот, кај еден другар е рече да му помогнам, па јас се обраќам овде. Проблемот е со sxe-то нешто, направил System Restore 2 дена назад, и еве што проблем прави sxe-то.Aко можете помогнете, фала однапред.
![]()
Тогаш од копче.Па, кај мене НИКОГАШ не се исклучува...![]()