PepoOo
[d^.^b]
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 621
- Поени од реакции
- 24
cl_cmdrate 30-101Ok brat4e go srediv toa , no seka kako da napravam da imam pomal ping !
cl_updaterate 30-101
rate 2500-6000
али ако имаш слаб нет то е то.
cl_cmdrate 30-101Ok brat4e go srediv toa , no seka kako da napravam da imam pomal ping !
Пратено.Линк на профил или пп за CS,и потребните пачеви.
Планирам да се вратам,а wot не ми дава линк намерно,се плаши .!.
cl_cmdrate 30-101
cl_updaterate 30-101
rate 2500-6000
али ако имаш слаб нет то е то.
Да не ја згреши темата ?SAKAM DA KREIRAM SERVER SO WARCRAFT 3 TFT LEVELI (NEMORA DA BIDE SERVEROT ZA NA INTERNET MOZE I SERVER ZA LAN) AKO ZNAE NEKOJ NEKA PISE![AKO TREBA NESTO DA SE DWNLOADIRA OSTAVETE LINK AKO ZNAETE]
FALA :helou:
show_fps 1, и ти покажува фпс т.е. број на фрејмови ( слики ) у секунда, ништо посебно не добиваш ако мислеш на подобрување на графика или сличноГледам во скриншот слики повеќето имаат нешто бројки фпс...
Зошто служи тоа и како да наместам?
- во кратки црти
eve so e problemot so sxe...
^
Не гледам за scout да има модел, само за awp има. Како и да е, Кагебе влези во C:\ProgramFiles\Valve\Cstrike\models и избриши v_awp.mdl, веќе ти има објаснато Dacky.
Да прашам јас, од кај да најдам друга позадина во кантерот, еве како што му е на Кагебе...
^
Не гледам за scout да има модел, само за awp има. Како и да е, Кагебе влези во C:\ProgramFiles\Valve\Cstrike\models и избриши v_awp.mdl, веќе ти има објаснато Dacky.
Да прашам јас, од кај да најдам друга позадина во кантерот, еве како што му е на Кагебе...