Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Амх мод малку помош ?

Луѓе ај малку помош ве молам:
Се си ги поддесив таму кај тоа users.conf, но сега имам друг проблем како да се логирам на админот фала еве неколку логови:

] amx_kick asas
You have no access to that command
pRo CLan | DarkMan is joining the Counter-Terrorist force
Scoring will not start until both teams have players
] setinfo _pw darkman
Welcome to Counter-Strike
Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language
] sv_restart 1
Unknown command: sv_restart
pRo CLan | DarkMan is joining the Counter-Terrorist force
Scoring will not start until both teams have players
] setinfo _pw darkman
Welcome to Counter-Strike
Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language
] sv_restart 1
Unknown command: sv_restart

Знае ли некој како можам да го сменам тоа во change filter наместо cstrike да пишува Counter Strike????

Здраво на сите :helou: Имам проблем со кантер на вистава.Кога го земав лаптопов ја инсталирав кантер и ја играв 2-3 недели(без проблеми)ама после направи некој апдејт и кантер почна да сецка.Ја анинсталирав помислив ке се поправи но после пак исто.Кога ке ја инсталирам и ке успеам некако да ја пуштам компјутеров смрзнува :@ и морам рестарт.Кога ке одам во проблем рипорт ми пишува Problem caused by Half-Life
The problem was caused by Half-Life, which was created by Sierra Entertainment, Inc.. This product is no longer supported by the manufacturer.
Recommendation

For more information about Half-Life, go online to the Sierra Entertainment, Inc. website:
arrow.gif
Sierra Entertainment, Inc.
If you are unable to fix this problem and continue to receive errors, you can also uninstall Half-Life.
How do I uninstall a program?

Имал ли решение или да го фрлам од прозор лаптопов? :) :salut:

Кога ја инсталираше играта.. беше како администратор? Дај и унинстал и инсталирај ја како администратор во Games или нешто слично, не во Program Files. (бидејки и онака не ти е оригинал (или е?) па нема што да ти бара во Program Files.)

Кога ја инсталираше играта.. беше како администратор? Дај и унинстал и инсталирај ја како администратор во Games или нешто слично, не во Program Files. (бидејки и онака не ти е оригинал (или е?) па нема што да ти бара во Program Files.)

да како администратор сум логиран постојано :) ја анинсталирав и инсталирав 3 пати,сега ке пробам пак како што ми кажа во Games,прв пат инсталирав од цд ми го даде другар,после ја симињав и инсталирав од cs.kajgana.com :toe: Фала на помошта ке пишам што сум направил. :salut:

Успеав ! јеесс :vozbud: Фала брат :) Мислам болдираното ми помогна. Фала во секој случај :) позз

Може ли некој да ми даде линк за да си слегнам програма за снимање на кантер.
И да објасне:kesa:Ако сака.Фала Однапред:smir::smir::smir::smir::kesa:

Ке може ли некој да ми ги даде дефалт плеер моделс од кондишн зиро х)
Фала,однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom