Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo
Ми треба помош, кога играм кантер брзината, скокот и др е намален спрема другите. Ве молам помогнетеми, Фала од напред
другарчето сака да кажи да пишува во левиоТ агол на мотинорот ко че влезиш на сервер Обвинување на играчи за користење на чит - бан
ова сака да го пишува ко шо е на макс адсл :smir:
mm pojma nemam ke go odnesam na majstor ina4e fala od tebe l:smir:Направи System Restore,од пред 10 или повеќе дена.
А правата тема ти е Помош и Совети во подфорум Софтвер :wink:
aj pomos nekoj. na greska tema pisuvam ali ne znam kaj da pisuvam ne e za counter strike. tuku restartiram PC posle 10 -15 minuti mi izlaga ova i mi go ko4i Pc ke treba pak restart....
![]()
mm pojma nemam ke go odnesam na majstor ina4e fala od tebe l:smir:
Kako da staam poveke sliki vo eden post ama odma da se gledaat da ne mora da stiskaat na nekoj link ? :|
Kako da staam poveke sliki vo eden post ama odma da se gledaat da ne mora da stiskaat na nekoj link ? :|
1. www.imageshack.us
2. Browse - Ставаш сликата што сакаш
3. Чекаш неколку секунди ти излегува сликата и одма под неа или најдоле од веб страната имаш линк и десно од него пишува Copy direct link
4. Го копираш линкот доагаш тука на форум стискаш на сликичката како планинка или еве како изгледа
5. Пастираш линкот и готаво.
Поздрав.