eLemenTiX
//b00riS//
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 8
Болест # :pos2:Еве на некои деца што и се случува од кантер:pos2:
Болест # :pos2:Еве на некои деца што и се случува од кантер:pos2:
не разбирам Англиски , пиши МК:smir:Server side command
decalfrequency <number> - Sets the frequency at which players can spray their logos. Amount is in seconds, 0 means no delay (spray as fast as you can).
Sorry за EN. Треба decalfrequency 0 во конзола, но е сервер команда значи може само на твој сервер.TheRocky; напиша:не разбирам Англиски , пиши МК:smir:
bind t "impulse 201" <- ова во конзола.TheRocky; напиша:ке ми каже некој како е шифрата за се да ставиш ГРАФИТИ од „Т“ ?:smir:Фала однапред:smir: Х Е Л П !!:nerv:
Фала Многу:smir::helou:Sorry за EN. Треба decalfrequency 0 во конзола, но е сервер команда значи може само на твој сервер.
bind t "impulse 201" <- ова во конзола.
не бива пеер ...:icon_eek:Sorry за EN. Треба decalfrequency 0 во конзола, но е сервер команда значи може само на твој сервер.
bind t "impulse 201" <- ова во конзола.
ако га знааш ШИФРАТА кажи ак сакаш , ак не , не !:smir:Мите ке треба да доом да ти го напрам тва.. пеер.. ти нишо не знаеш околу PC`s ... се зезам :salut::helou::helou:
Najubavo simni si ja odponovo od www.cs.kajgana.comМи сецка многу играта и не ми показува имињата кои писат у игра....а и неам Нон Стеам од каде да слегнам ??