Заебава нешто обрати се кај про гејмерите ке ти објаснат што какоЈа зедов 1,6 немам проблем со конектирање сега ама ме кика од кајгана ми вика дека требало sXe а го имам инсталирано :S
А да си видиш ти која верзија ти е sxe-to. Требит да ти е 4.8Sp2 имам , може со sp2 некако да играм ?
Има сто пати кажано, има и тема за тоа но еве ќе ти објаснам. Значи ти треба програмче HL Tag Converver, Temp Decal Converter... ги имаш разни. Гуглај малце ќе го најдеш. Со него сигурно ќе следи упатство ама ако има проблем има тема за ова обрати се таму :wink:Aj да прашам дан знајте како да напрам да тетоважана(сликана ко ке играш шо ја оставаш на Т) да ми е некоја слика во боја?
Знам да ја менам да е друга слика ама не знам како да ја менам за да е во боја.
Ти благодарам на исцрпниот одговор:salut:Има сто пати кажано, има и тема за тоа но еве ќе ти објаснам. Значи ти треба програмче HL Tag Converver, Temp Decal Converter... ги имаш разни. Гуглај малце ќе го најдеш. Со него сигурно ќе следи упатство ама ако има проблем има тема за ова обрати се таму :wink:
-едит: Темата
инсталири си patcho !Е абе нешто ми се исклу[FONT="]~[/FONT]увше Кантер га избрисах и га слегнах од кгн страната саа па не мозам да цитам :S со да напраам да мозам да[FONT="] ~[/FONT]итам?