Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Си напраив сервер, турив AMX MOD X 1.8.0. Кој Plug In да го симнам за овој AMX MOD за да ми дава статистика на крајот од секоја рунда, кој бил најпрецизен, кој те пукал и кого си пукал???

Ако може некој, нека даде линкче, или нека ми каже поточно како се вика plug in-от!

Поздрав!

Абе сеа јас не глеам и ти си најпаметен, нормално дека ја имам најновата верзија ама после некое време играње ова ми се дешава... Прво си мислев дан е лимитот од интернетот ама еве сега е нов лимит па пак исто ми прави.... :S
epa izbrisi site sxe. i odnovo download si gi so da ti recam .........

Еве ви ја најновата верзија на Counter-Strike 1.6 Non Steam v32 Full!
Ја upload-нав на Mega Upload! Кој сака нека си ја симне, нема да има никакви проблеми со sXe, креирање сервери, invalid cd-key и такви глупости! Идеална е за креирање ваш сервер, ја си напраив и max ping што го имам е 40! Сите сетинзи за намалување на лаг се наместени!

А како да ставам некоја слика на она кога влагаш на некој сервер, пред да стиснеш ОК се појавува некогаш некоја слика, пример цените на MAX ADSL пакетите! Нешто такво како да ставам, незнам точно во кој CFG фајл да чепкам и дали сликата е *.spr, *.tga......

На ова мислам:
untitled.jpg

А дали е знае некој доколку е тоа можно , зашто гледам на клипови , играчите сите оружја им се у десна рака , а ножот у лева . Ако може хелп за ова . Фала однапред !

А како да ставам некоја слика на она кога влагаш на некој сервер, пред да стиснеш ОК се појавува некогаш некоја слика, пример цените на MAX ADSL пакетите! Нешто такво како да ставам, незнам точно во кој CFG фајл да чепкам и дали сликата е *.spr, *.tga......

На ова мислам:
untitled.jpg
Оди во Vavle/cstrike и доколку имаш AMX MOD X побарај го modt.txt фајлот и внатре пиши што сакаш да излези :)

А дали е знае некој доколку е тоа можно , зашто гледам на клипови , играчите сите оружја им се у десна рака , а ножот у лева . Ако може хелп за ова . Фала однапред !

Симни си скин за ножот кој може да е само у лева рака!

Оди во Vavle/cstrike и доколку имаш AMX MOD X побарај го modt.txt фајлот и внатре пиши што сакаш да излези :)

Немам такво нешто нигде во целата игра! Го имам AMX MOD X ама фајл со име MODT нема нигде!

А каде можам да го најдам тој нож ? бтв линк за ножот и све што е потребно ...

А каде можам да го најдам тој нож ? бтв линк за ножот и све што е потребно ...

Еве закачив еден нож што е у лева рака за кантерот :D
Симни го од тука и само напрај му EXTRACT во CSTRIKE фолдерот. Ако те праша за OVERWRITE кликни YES и решен проблем. Ќе си имаш нож во лева рака, иако незнам што разлика или мерак ти праи тоа.

Хех , фала Корун у секој случај без разлика за меракот ;) Него ке те аднам на мсн , муабет ... :) Доколку немаш ништо против . поз

А Корун со CS 1.6 v32 само може со истата верзија да влагаат или?? Да ми објасниш малце ќе може??:helou:

А Корун со CS 1.6 v32 само може со истата верзија да влагаат или?? Да ми објасниш малце ќе може??:helou:

Ако влагаат со истата верзија, ќе имате најмал лаг у свет :icon_bigg
Иначе може и да влагаат со постари верзии, ама мислам дека ќе чекаат подолго време за лоадинг (само првиот пат) додека да симнат некои фајлови од твојата верзија. Све друго иде супер, ја праам сервер, ставив AMX MOD X, играме по 10 души, ни лаг, ни ништо...

Пробај! :smir:

во motd.txt ке пишеш некоја страна или линк од сликата шо сакаш да се појавува,пред тоа уплоадирај ја на некој бесплатен хост

во motd.txt ке пишеш некоја страна или линк од сликата шо сакаш да се појавува,пред тоа уплоадирај ја на некој бесплатен хост

Се снајдов ми текна кај беше тоа, пошто порано (пред многу години :D) во тој фајл се пишуваше што е мисијата, дека треба да спасиш заложници ако си кантер, дека треба да активираш бомба и такви глупости :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom