Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
De be simni sxe od stranata na sxe(pobaraj na googlaj sxe download) i samo ke se ubdatira i ke saka...

abe probav ama nejke,mu pravam update i vika program is up to date, a na kanter nesaka da se ukluci

Onda reistal na CS 1.6 i reinstal na sxeto i probaj i togas ako nejke si go obral bostanot... xD

леле шо стискаш апдејт ако го имаш 4.2 ... .
btw шо сте запнале право демек схе то е проблем.. .како шо прочитав типот неможе да се конектира оти нема место на кајгана.. :wink: и мене ме викаше kicked due slot reservation кога немаше место :pos: :pos: ако сум грешка sorry оти може и друго да е
а shadow прво влагаш па те кика или неможеш ни да се конектираш ?

леле шо стискаш апдејт ако го имаш 4.2 ... .
btw шо сте запнале право демек схе то е проблем.. .како шо прочитав типот неможе да се конектира оти нема место на кајгана.. :wink: и мене ме викаше kicked due slot reservation кога немаше место :pos: :pos: ако сум грешка sorry оти може и друго да е
а shadow прво влагаш па те кика или неможеш ни да се конектираш ?
Јас го имам гледано...ќе влезе и ќе го снема..:wink:

Схе-то е проблемот :wink:

абе пред да си форматирам ком се беше супер играв кантер чат пат сега кога го форматирав поново инсталирав кантер ама не можам да адднам ни еден сервер на кајгана :S :S :S ХЕЛП НЕКОЈ?

Ќе ти прими после неколку пати. Знам дека имаше и друго решение само сега не ми текнуе.

абе пред да си форматирам ком се беше супер играв кантер чат пат сега кога го форматирав поново инсталирав кантер ама не можам да адднам ни еден сервер на кајгана :S :S :S ХЕЛП НЕКОЈ?

симни си пачот од cs.kajgana.com

Јас прво ја инсталирам играта аднувам серверите па после пачот и супер е ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom