Mмм ... сега што ќе се прави ?

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Оваа тема беше една од оние што веќе не постојат ... :toe:

Сте направиле најнајсовршен избор за што ќе носите на некоја свеченост по толку судни маки сте замислувале како ќе бидете најубави на свеченоста и како ќе блескате, но додека го пеглате на пр. истото се уништува ... И целата ваша замисла паѓа во вода, останувате без ништо во последен момент ... Што ќе правите ? Ќе врескате, ќе плачете (посебно за девојчињата ова) или смирено ќе го прифатите тоа и ќе облечете нешто друго? А можеби и нема да отидете ? :nesum::nesum::nesum:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Секогаш во главава си правам по две комбинации за било кога и за било што .. а посебно за некој поважен настан, зш ја имам таа "луда среќа" нешто да ми се случи баш пред настанот .. така да увек имам втора опција, а доколку би ја немала зависно колку е голема штетата на облеката :) не се откажувам од присуствувањето на настанот по никоја цена секогаш ќе се најде нешто прикладно за носење :helou:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
сигурно нема да скренам поради то шо ми се уништило ама нормално ќе ми е мака шо не ќе можам да го носам истото. Секогаш ќе најдам нешто друго шо ќе се вклопит со то шо ќе го носам, а и мама да е здрава и жива секогаш имат некоја идеа како да го попрам то шо ми се уништило :)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Абе готово ќе си ја трескам главата во ѕид:tapp: Нема шанси!!Нормално малце криво ќе ми падне зашто сум си ја планирала таа комбинација подолго време и сум се ставала во филм дека ќе бидам најубава во тој момент али сега тоа е.Сигурно може да се најде некоја друга комбинација!

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
CuCeNcE напиша:
Абе готово ќе си ја трескам главата во ѕид:tapp:
Е јас ќе си ја трескам :tapp: :). Е шо да праам таква сум.. Една паника кога ќе ме фати, па една хистерија. Сега искрено зависи и за која свеченост, на пример не е исто матура и роденден нечиј. Па после ќе се обидувам да најдам некоја комбинација (иако знам дека нема да биде она што знам дека сум го замислила)....

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
ке плачам и ке се скренам навистина...сигурно сум планира долго за тоа....и што на крајот...немасна сум знам али тоа ти е...сигурно ке отидам со главата горе се разбира...ке облечам нешто убаво друго али сепак ке ми биди тешко заради тоа што сум го направила...

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Пх, баш пред некој ден ми се деси ова, така е кога незнам да пеглам ја стопиф блузата буквално ... А требаше на крштевка да идам ...

И вака реагирав :

Си мислеф прво дека е крај на светот, па после трезвено средив работата. Облеков друга блуза, со кратките панталончиња. Добро е што не беше блузата пресудна за целиот изглед, пообична беше така да можеше и да се замени.

Исто така реагирам и други пати ... Можеби некогаш ќе се подерам (ако облеката била мај фејворит), али поминува ... Секако на крајот се е ОК, за џабе само нервози сум си напраила ...:bihahahabor:

Angelwings

I'm a super girl and super girls don't cry
Член од
27 мај 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Леле и јас ја стопив блузата..... Плачев од мака. А пак тоа беше комбинација не заменлива. Си ја планирав за нова година да ја носам. За среќа бутикот беше отворен и си купив нова. ама нешто вака ко ќе ми се деси плачам, вриштам, мавам по ѕидој со бокс, ама што да се прави

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
леле ке умрам, право се замислувам нервозна и во солзи. но и покрај се ке побарам нешто друго

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ќе ми биде криво за маичката,или што било да запалам со пегла,ќе исхистеришам малку па ќе тргнам во потрага по нова комбинација!:toe:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa sekogas za se imam rezerva a ne pa za edna maicka ili drugo parce. Krivo-da ke mi bide ama nema da gubam vreme za toa ke se iznerviram na 5mn maksimum i ke idam po rezervata da si ja oblecam, sepak neli nekoj veke te ceka a ti kasnis? Neli teba da blesnes? :pos2:

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
Ke probam da najdam nesto drugo ako ne najdam hmm.... ke placam:))))

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Сте направиле најнајсовршен избор за што ќе носите на некоја свеченост по толку судни маки сте замислувале како ќе бидете најубави на свеченоста и како ќе блескате, но додека го пеглате на пр. истото се уништува ... И целата ваша замисла паѓа во вода, останувате без ништо во последен момент ... Што ќе правите ? Ќе врескате, ќе плачете (посебно за девојчињата ова) или смирено ќе го прифатите тоа и ќе облечете нешто друго? А можеби и нема да отидете ? :nesum::nesum::nesum:

Се најдов еднаш во наведенава ситуација... и одбрав да не одам:pipi:
После ми беше мн криво... Да се најдам во слична ситуација повторно мислам дека пак истово ке го направам...кога ке замислам нешто, долго време сум се спремала за тоа нeможам да се помирам:toe::smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Лол...ке идам шо е битно...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.878
Поени од реакции
22.945
Оваа тема беше една од оние што веќе не постојат ... :toe:

Одам гол...:nesum::nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom