Што ви недостига во врската?

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Ако не знај се за мене ќе биди супер...ама знај се...секоја можна ситница и јас сум крива и јас се знам за него.. А треба да има некоја граница до кај се отвораме пред партнерот... Јас не поставив граница.. Има муабети што се за пред другарки и други за пред дечко...Тој знај БУКВАЛНО СЕЕЕЕЕЕЕ.. Ако имам можност да го вратам времето одма то ќе го избришам

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
doverba,trpenie(od moja strana) ,vnimanie (od negova) ...i....da go vratime vremeto 3 meseci :(

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Ми недостига блискост, ми недостика тоа што сме физички разделени со многу километри.... Ако далечината не направи проблеми се ке биде совршено, како и досега.

Исто...:smir:
А друготооо се е совршеноо :back:.. само шо го немам до мене :(...

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Нејзина самодоверба за секој чекор...и се ќе биде под конец. Многу барам за да биде убаво?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Исто...:smir:
А друготооо се е совршеноо :back:.. само шо го немам до мене :(...
Се извинувам за офтопиков, ама морам ... а тоа е врска? Одиш со некого, супер ви е се`, само што не сте заедно?:nesvest:

M

**MEMORY**

Гостин
Јас сфатив дека го нема до неа во секој момент кога ќе го посака тоа, затоа што ги делат километрите.

А мене... Ова што го пишав еден ред погоре.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Definitivno pomala ljubomora od negova strana
Smaceno mi e za sitnici da ljubomori, za se i svasta pa posle se kae
Od mravka prai slon pa posle baba mi e kriva, izvini ova ona...

Troublemaker

Guilty as Charged
Член од
1 септември 2008
Мислења
76
Поени од реакции
0
Ми недостигаше сега веќе сум Free. Значи ми недостигаше разбирање и доверба. Што ако има љубов кога нема разбирање и нема доверба? Гладниот не се најадува само од леб...

Kajgana Shop

На врв Bottom