Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
Да, знам вчера бев и се снајдов. Фала сепак.Се имаш во трафиката горе на ПМФ, или пак доле во книжарата во подвожњакот.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, знам вчера бев и се снајдов. Фала сепак.Се имаш во трафиката горе на ПМФ, или пак доле во книжарата во подвожњакот.![]()

Ај некој поупатен нека ми каже како е на 3годишните смерови за инф, т.е за АКМ. Дали е тешко,конкуренција и даље..![]()
До 15ти е рокот за запишување на зимски семестар.До кога е рок за заверување на семестар? Некој ми рече до 15ти ама не ми се верува, до тогаш имам испити.
До 15ти е рокот за запишување на зимски семестар.
како бе до 15ти. Не се нормални тие. На 14 имам испит кој нема да знам дали ако случајно го паднам треба да го презапишам. А сигурно нема да има резултати за 1 ден.

Па можеш и после 15ти, ама плаќаш казна не знам колку точно.На тоа и мислев.како бе до 15ти. Не се нормални тие. На 14 имам испит кој нема да знам дали ако случајно го паднам треба да го презапишам. А сигурно нема да има резултати за 1 ден.

Што зборите бе???
Како бе до 15-ти??? А заверка на овој, па јас на 14-ти имам испит
Лани заверувавме и се упишувавме откако почнавме![]()
Па можеш и после 15ти, ама плаќаш казна не знам колку точно.![]()

Де бе луѓе, од мојата група пола од студентите се пријавуваа со задоцнување и никој ништо не плати.
Еден колега цел месец задоцни, потоа излажа дека бил во болница и му ги примија документите.
Ваљда дека сме хемичари и знаат дека не смеат да се р`чкаат со нас. :buum:
Денеска луѓево си земале слободен ден и така. Како и да е, има време до 15, кој задоцни поради резултати може да го замоли професорот да се јави во с. служба да каже дека доцните поради испит и нема да плаќате казна. Така се вадевме лани у фебруари. 
xD
Абе има некој овде на физика? 99% немаxD
Јас сум запишан на физика и комп. науки/хардвер во прв рок, па wish me luck![]()
не сум, има уште едно бате во втор уписенИмаш 98% шанса да си сам во твојот смер.