Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Брао, брао... Вучинич играше прв состав? Глеам 2 гола дал на крај...

Пупоне... 2 у 1.. хмм...

Вучиниќ играше само 10мин а даде два гол... и ја наместивме и оваа!!! ние фановите на Рома!! :P

Ајде честотп победа :)
за Окака не е лошо момчето но оваа сезона нема место за него во првата постава

Окака дал гол вреден 3 бода за нашите пријателчиња од Бари :) П.С. редовно си победуваме на бадник ова е традиција ме радува супер е сега у топ 4 смо и само ваке ако продолжиме ќе го освоиме скудетото,пофални зборови за Бориело кој стварно се снајде у Рома и ќе биде штета ако не го откупимо зошто ваков играч не се пропушта, а сега романисти уживајте у победава следна е Сампдорија у недела кој ние ќе ни биде вечен должник !!!! Форца РОМА !!!

ејј не ми дирај стари рани!!! лани на Божиќ игравме со Кајари и при водство од 0-2 во 90+ примивме 2 комада и тоа едниот од Даниеле Конти, синот на Бруно, а јас сиромашкиот ја играв сингл на 500ден :)

--- надополнето ---

ќе заборавев, Христос се Роди, Честит Божиќ на сите православни христијани!

Пупоне..другиот пат кога ќе ја наместите исконтактирајме по ПП за да фатиме некој денар оти тешки времиња дојдоа....:smir:

^ОК бе,али пази 25евра од дојава:pos::pos:

--- надополнето ---

btw еве го нашиот Окака

Честито победа,уффф тешка - тешка утакмица

Вучинич дефинитивно треба да биде прва опција на Раниери .. бтв незнам дали видовте,али кога влезе Греко во второто полувреме,некако добивме на креативност,повеке шанси .. етц етц

Пупоне,што е филмот со Џак Спароу :P ?

Честито победа,уффф тешка - тешка утакмица

Вучинич дефинитивно треба да биде прва опција на Раниери .. бтв незнам дали видовте,али кога влезе Греко во второто полувреме,некако добивме на креативност,повеке шанси .. етц етц

Пупоне,што е филмот со Џак Спароу :P ?

па Карло Зампа така го крсти Бориело, незнам на некоја од првите утакмици Бориело постигна гол и овој почна да се реде Џак Спароууу,Џак Спароууу!! цркнав од смеење :)
еве еден таков момент!!

Браво за Окака , али се глеа уште не е зрел се утепа дур се радуваше хахахха :) добро голче :) Среќен Божиќ на сите !!!

ејј не ми дирај стари рани!!! лани на Божиќ игравме со Кајари и при водство од 0-2 во 90+ примивме 2 комада и тоа едниот од Даниеле Конти, синот на Бруно, а јас сиромашкиот ја играв сингл на 500ден :)

--- надополнето ---

ќе заборавев, Христос се Роди, Честит Божиќ на сите православни христијани!
Бадник а не Божик ;)

Бадник а не Божик ;)

зш бе?? па постот ми е напишан во 3 часот после полноќ на 07.01 значи Божиќ! :)

--- надополнето ---

^зш бе?? гледаш постот ми е напишан после полноќ на 07.01 тоа е веќе Божиќ!! :)

--- надополнето ---

^зш бе?? гледаш постот ми е напишан после полноќ на 07.01 тоа е веќе Божиќ!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom