Фан Клуб: Рома

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
nema potreba od cicko spaleti dosta ni bese toj s..ko... za lipi se soglasuem uboo bi bilo da dojde....a spaleti e i poslab trener od ranieri take da ....a nov gazda sto pobrzo toa podobro ama se nerviram na spekulacieve ovoj- onoj daj eden neka dojde vise i kraj da pocnemo da igramo kako sto treba....

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
само едно ќе ти кажам раниери не му е ни до мади*а на спалети...спалети со удинезе направи тим а потоа и со рома а сега и во русија не е ништо полош....искрено се надевам дека и на раниери еднаш ќе му пукне филмот па ќе освои нешто а не цел живот да се фали со 2 место

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
само едно ќе ти кажам раниери не му е ни до мади*а на спалети...спалети со удинезе направи тим а потоа и со рома а сега и во русија не е ништо полош....искрено се надевам дека и на раниери еднаш ќе му пукне филмот па ќе освои нешто а не цел живот да се фали со 2 место
ranieri moze da mu predava na spaleti...a ruska liga e cora + u najakiot klub e i mocen e i so sakas kako da ne bide 1 ??? ali ipak neka dojde lipi da probamo so nego sega ... :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
2
i da ne cujam zbor za Kaseti bil vakov onakov ! ETE VI GO ROSI 2 GOLA CISTI RADI NEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PREKU KUR VISE !!!!!!!!!!!

Jockata

Рапериште
Член од
13 август 2009
Мислења
158
Поени од реакции
7
i da ne cujam zbor za Kaseti bil vakov onakov ! ETE VI GO ROSI 2 GOLA CISTI RADI NEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PREKU KUR VISE !!!!!!!!!!!
Брат таман си реков добра е испадна Касети викам денеска сигурно тепаме и кога 2-2 абе чергари .Си го дадовме Мота на десната страна, на Сисињо не му даваат шанса и тоа е не ми се прави веќе муабет очај повторно не знаеме да задржиме водство како и години наназад .

Член од
3 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
2
Брат таман си реков добра е испадна Касети викам денеска сигурно тепаме и кога 2-2 абе чергари .Си го дадовме Мота на десната страна, на Сисињо не му даваат шанса и тоа е не ми се прави веќе муабет очај повторно не знаеме да задржиме водство како и години наназад .
brat ne vikam ne i kaseti ponekad zaebava , ali per vaka amaterski dva puti da go pominuvaat nikad ne bi dozvolil poprvo faul ke mu naprai nego taka da go pominuvaat ... vidi sho mu naprai onoj Di Vaio na Rosi ... go ubi be per ... neam komentar ali konkretno za utakmicava ne e kriv Ranieri ali poprvo stava amater nego Sisinjo shto nekad igral za Real Madrid i e kade kade poiskusen ... i ete deja vu

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
Не ги гледав па некој ако гледал нека пише накусо што се случило :nerv:

Член од
3 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
2
Не ги гледав па некој ако гледал нека пише накусо што се случило :nerv:
Vodi Roma 2-0 , se povredi Kaseti pa go stavija Rosi mesto nego , i pocna sranjeto , 1 na 1 Di Vaio go pominuva i dava gol , istoto so istiot duel i so vtoriot gol u 90 ta min pak Di Vaio ... dovolno e tolku mislam ...

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
cergari be braca cergari....motta bese zlato igrac i ofanziven znaese u napad kako i stub nazad....pa i cicinho ne go stavaa ej bog da cuva sedi pare zema bar neka go prodada !!! ocaj nemozem vise da podnesem ova godinava bese sansa za titula ali cao skudetto !!!!!

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Таман се израдував на првиот гол на Бориело и оп 2-2 последни минути...не ја гледав утакмицата ама како што кажувате Раниери пак ја усрал...Многу јасно,чоеков едноставно МОРА да се смени иначе нема ни надеж за било каков успех:toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
неможев да ја гледам утакмицата, а и порано што не сум ја гледав ќе сум ги скинал живците... и сега првиот има 7бода ние 2бода, па добро се држиме,има нада :)

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
неможев да ја гледам утакмицата, а и порано што не сум ја гледав ќе сум ги скинал живците... и сега првиот има 7бода ние 2бода, па добро се држиме,има нада :)
a da sigurno pupone se drzimo...samo sto ne gi tepavmo ovie anonimcive so ce se bora za opstanok...posle bresa u sreda sledi inter,genova,napoli teski utakmice :(

Kajgana Shop

На врв Bottom