Не иде никаде,не би го купиле само за Сериа А,можеби наредната година.http://www.forza-roma.com/19487/calciomercato-roma-giovani-dos-santos-voleva-la-roma
http://www.asromalive.com/dichiarazioni-sarti-dos-santos-cicinho/41068/
Дос Сантос кажал дека сака во Рома но ќе биде тешко да се донесе а и веќе играше за Тотејхем во лига шампиони мислам дека ако дојде нема да може да игра и за Рома во Л.Ш.
Мене Касерес ми беше еден од поомилените играчи, додека беше на позајмица во Јуве!! Баш сакав да остани.. Но сепак управата наша го немаше истото мое мислење.. Дечко спремен да истрча 120мин без престан, со муда и слаба страна му беше што многу се залетување.. Се на се идеален десен бек кој како што кажа можи да игра и како централен дефанзивец.. Сеа мислам дека чинеше некаде околу 12 милиони.. Се надевам дека ќе успее управата на Рома да го доведи во своите редови!уфф како ни се враќаат работите како бумеранг.... едно време Адриано беше ѕвер играч во Интер на сите фанови на нероазурите им беше идол, имаше слаба сезона и 300 разни глупости го вратија во Бразил, а тој се враќа во Рома ривалот на Интер.... иста прича и со Аквилани супер играч во Рома, еден од омилените играчи на фановите на Рома,после лоша сезона во Ливерпул исполнета со повреди сега оди во Јуве.... јбг то је то!!!
--- надополнето ---
Касерес од Рома во Барселона??? ма тоа е одлична идеа, јас овој играч не би го позајмувал треба директно да се купи!!! цовекот игра како десен бек,притоа може да игра и како централен... со Касерес,Гилермо Бурдисо и Андреоли имаме некоја иднина барем што се однесува за во дефанзива, плус тука е оној Младен ли Стојан ли како се викаше го заборавив го имам правено муабет порано....
Греко на позајмица во Падова, е ова не чини, управата греши што пак го даде Греко на позајмица, го гледав на подготовките и неговата игра ми влезе во очи, неговото партнерство и комуникација со Де Роси се одлични, во него гледам вистинска замена за Пизаро
Имаше мали испади. Знај да измесечари како Легро и Молинаро. Мислам дека то беше проблемот шо не го задржаја. Како и да е добар е ама не за во Јуве.Мене Касерес ми беше еден од поомилените играчи, додека беше на позајмица во Јуве!! Баш сакав да остани.. Но сепак управата наша го немаше истото мое мислење.. Дечко спремен да истрча 120мин без престан, со муда и слаба страна му беше што многу се залетување.. Се на се идеален десен бек кој како што кажа можи да игра и како централен дефанзивец.. Сеа мислам дека чинеше некаде околу 12 милиони.. Се надевам дека ќе успее управата на Рома да го доведи во своите редови!
Имаше мали испади. Знај да измесечари како Легро и Молинаро. Мислам дека то беше проблемот шо не го задржаја. Како и да е добар е ама не за во Јуве.