Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
биди среќен ако соберите 11 уличири за да ги пуштите на утакмица:toe:
Не се секирај играме со Болоња па така да добар одмор ке им дојде на Маикон,Ето,Самуел не ни требаат овие за просечна екипа како Болоња:toe:

Не се секирај играме со Болоња па така да добар одмор ке им дојде на Маикон,Ето,Самуел не ни требаат овие за просечна екипа како Болоња:toe:
а за катанија ви требаа? или тие не се просечни?

Не ми е јасно што уште се буниш за фаулите, ги покосија сите можни играчи на Рома.

Ај бе , сеа да не се убедуваме

Фаули имаше - ДА

АМа секој фаул не беше за 5мин виткања од Перота и Тони
Секој фаул не беше Фаул
Секој фаул не беше за ЖОЛТ

Во право сум ?

А тоа дека имаше прљава игра од двете екипи , имаше ....

Следно коло незнам со кој играте ама знам дека играте во гости така да кикснувате, и пак ке се одлепиме:toe:

Ок, можеш да не поштедиш од вакви глупи постови. Дојдовте Скудето да губите, и одма почнавте да скокате :tapp:

Фаули имаше - ДА

АМа секој фаул не беше за 5мин виткања од Перота и Тони
Секој фаул не беше Фаул
Секој фаул не беше за ЖОЛТ

Во право сум ?

???
Влагаат во нозе ко животни, се бунат, скокаат низ терен, и не биле за жолт. Жити све?

Не, не си во право.

Абе дечки зошто скокате коа имате гостувања во Бари,Удинезе и Лацио немој и вие да добиете ремет како Милан:toe:,од мене сеа толку али на крај коа ке земе Интер очекувајте ремет зш го заслуживте

1.Фаули имаше - ДА

2.АМа секој фаул не беше за 5мин виткања од Перота и Тони
3.Секој фаул не беше Фаул
4.Секој фаул не беше за ЖОЛТ

Во право сум ?

1.имаше
2.тактички дел од играта со цел да се изнервира противникот
3.некогаш е добро да одглумиш
4.не сум јас судијата :toe:

Следно коло незнам со кој играте ама знам дека играте во гости така да кикснувате, и пак ке се одлепиме:toe:
Ај се кладиме дека нема да зголемат интер бодовна разлика следно коло,ако си фраер и ако толку многу знаеш

Абе дечки зошто скокате коа имате гостувања во Бари,Удинезе и Лацио немој и вие да добиете ремет како Милан:toe:,од мене сеа толку али на крај коа ке земе Интер очекувајте ремет зш го заслуживте
е ајде уште тоа останува да видиме па кој кого ќе ремети...

Абе Кире поштеди ги луѓето од твоите постови,еднаш не им оставаш на мира да си слават.. ко црв си.
ХИНТ за навивачите на Рома: Кажете му дека Интер ќе биде шампион за да може да се смири :tv:

Никој не скока за титула, сите скокаме што ги победивме Интер, и што се приближивме на 1 бод.

И уште нешто ако не знаете да губите идете си во фан клуб на интер и таму плачете :helou:

Абе Кире поштеди ги луѓето од твоите постови,еднаш не им оставаш на мира да си слават.. ко црв си.
ХИНТ за навивачите на Рома: Кажете му дека Интер ќе биде шампион за да може да се смири :tv:
фала за советот :)

кире шампиони ќе бидите бате уживај крцкај во фан клуб рома и остај ме да си славам со драган,пупоне,јоцката,лио крки,мексес ќе налета од некаде и арамбаша кај и да е оди во фан клуб интер и набивај комплекси

ФАЛА на честитките

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom