Не се секирај играме со Болоња па така да добар одмор ке им дојде на Маикон,Ето,Самуел не ни требаат овие за просечна екипа како Болоњабиди среќен ако соберите 11 уличири за да ги пуштите на утакмица![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај играме со Болоња па така да добар одмор ке им дојде на Маикон,Ето,Самуел не ни требаат овие за просечна екипа како Болоњабиди среќен ако соберите 11 уличири за да ги пуштите на утакмица![]()
а за катанија ви требаа? или тие не се просечни?Не се секирај играме со Болоња па така да добар одмор ке им дојде на Маикон,Ето,Самуел не ни требаат овие за просечна екипа како Болоња![]()
Не ми е јасно што уште се буниш за фаулите, ги покосија сите можни играчи на Рома.
Следно коло незнам со кој играте ама знам дека играте во гости така да кикснувате, и пак ке се одлепиме![]()
Ај бе , сеа да не се убедуваме
Фаули имаше - ДА
АМа секој фаул не беше за 5мин виткања од Перота и Тони
Секој фаул не беше Фаул
Секој фаул не беше за ЖОЛТ
Во право сум ?
А тоа дека имаше прљава игра од двете екипи , имаше ....
1.имашеАј бе , сеа да не се убедуваме
1.Фаули имаше - ДА
2.АМа секој фаул не беше за 5мин виткања од Перота и Тони
3.Секој фаул не беше Фаул
4.Секој фаул не беше за ЖОЛТ
Во право сум ?
А тоа дека имаше прљава игра од двете екипи , имаше ....
Ај се кладиме дека нема да зголемат интер бодовна разлика следно коло,ако си фраер и ако толку многу знаешСледно коло незнам со кој играте ама знам дека играте во гости така да кикснувате, и пак ке се одлепиме![]()
е ајде уште тоа останува да видиме па кој кого ќе ремети...Абе дечки зошто скокате коа имате гостувања во Бари,Удинезе и Лацио немој и вие да добиете ремет како Милан,од мене сеа толку али на крај коа ке земе Интер очекувајте ремет зш го заслуживте
Абе дечки зошто скокате коа имате гостувања во Бари,Удинезе и Лацио немој и вие да добиете ремет како Милан,од мене сеа толку али на крај коа ке земе Интер очекувајте ремет зш го заслуживте
фала за советотАбе Кире поштеди ги луѓето од твоите постови,еднаш не им оставаш на мира да си слават.. ко црв си.
ХИНТ за навивачите на Рома: Кажете му дека Интер ќе биде шампион за да може да се смири :tv: