Помош: Вируси, црви и разни штетници

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
BraT sry ne vidoF :uvo: ali mene ova za isklu4uvanje mi se nema pojaveno :vozbud:ina4e pak fala mn:smir:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ej da Help !!! SEdam na msn i naednash se pojavuva nekoj ERROR i mi vika deka pc ke mi se siklu4i za 1 minutaa i si odbrojuva i posle se isklu4uva ili rastartira pc !!! i ajde pak go uklu4uvam pak toaaaaaaa 3-4 pati po redd
:toe::toe::toe::toe::toe: helppppp pls pobrzooo
BraT sry ne vidoF :uvo: ali mene ova za isklu4uvanje mi se nema pojaveno :vozbud:ina4e pak fala mn:smir:
Пред малку рече дека ти се појавува. Дали тој ERROR (македонски: грешка) е овај:

Ако е тој тогаш арно сум ти кажал за бластер, на тој и мислев кога го пишував тоа. Исчисти го со алатката и сними си сп3.

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Пред малку рече дека ти се појавува. Дали тој ERROR (македонски: грешка) е овај:

Ако е тој тогаш арно сум ти кажал за бластер, на тој и мислев кога го пишував тоа. Исчисти го со алатката и сними си сп3.
DA DA DA ova e samo sho taa programata ( ALATKATA) sho mi ja dade ne mi ja pushta od Windows !!!

DALI MOZE SAMO DA ISNTALIRAM SP3 BEZ ALATKATA???

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Blaster е стар црв кој беше шампион едно време , ти изгледа имаш само Windows XP без SP blasterot заразуваше само Windows XP бес SP со СП1 го немаше повеќе умре ако добро се сеќавам, ако ти е Windowsot без SP тогаш ке треба по ред сите да ги инсталираш од SP1 до SP3 нај добро ти е да си симнеш Windows XP со SP3 и фураш

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Blaster е стар црв кој беше шампион едно време , ти изгледа имаш само Windows XP без SP blasterot заразуваше само Windows XP бес SP со СП1 го немаше повеќе умре ако добро се сеќавам, ако ти е Windowsot без SP тогаш ке треба по ред сите да ги инсталираш од SP1 до SP3 нај добро ти е да си симнеш Windows XP со SP3 и фураш

JAS MISLAM DEKA IMAM SP2 I bTW DENES MI KAZAA DEKA OVA MI E MOZDA OD LAZEN VIRUS :toe::toe: DRUGAROf VIKA DEKA TOA MOZE DA GO NAPRAVIII ( LAZEN VIRUS ) MU DAVA NAREDBA NA PC DA SE ISKLU4I:toe::toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
JAS MISLAM DEKA IMAM SP2 I bTW DENES MI KAZAA DEKA OVA MI E MOZDA OD LAZEN VIRUS :toe::toe: DRUGAROf VIKA DEKA TOA MOZE DA GO NAPRAVIII ( LAZEN VIRUS ) MU DAVA NAREDBA NA PC DA SE ISKLU4I:toe::toe:
А оригинал вирус што прави? :)

Пропертис на мај компјутер и таму види си дали и кој сервис пак го имаш, ти пишува во Генерал.

И оди во RUN пиши msconfig и таму исклучи се што не ти треба, или па другар ти нека ти исклучи :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Da, vo Run napisi msconfig i vlezi vo tabot start up. Iskluci SE, toa nema da nasteti na kompjuterot a veruvam bi ti go resil problemov.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
WARNING

Emails with pictures of Osama Bin-Laden hanged are being sent and the moment that you open these emails your computer will crash and you will not be able to fix it!

1.) If you get an e-mail along the lines of 'Osama Bin Laden Captured' or 'Osama Hanged' , don't open the Attachment!!!!

This e-mail is being distributed through countries around the globe

2.) Do not open any message with an attached file called 'Invitation' regardless of who sent it.

It is a virus that opens an Olympic Torch which 'burns' the whole hard disc C of your computer!!!!

If you receive e-mail called 'invitation', even though sent by a friend. Do not open it!!! Shut down your computer immediately!!!!

This is the worst virus announced by CNN, it has been classified by Microsoft as the most destructive virus ever.

This virus was discovered by McAfee yesterday, and there is no repair yet for this kind of virus.

This virus simply destroys the Zero Sector of the Hard Disc, where the vital information is kept

Пак со овој вирус:tapp:

H

-HRO

Гостин
Gledam sega kruzi dobar crv po msn.Se prakja preku msn so link od imageshack.
Ti go pastiraat linkot,koga go otvaras te nosi na fake stranica i ti se puni kompjuterot so crvi i trojanci.
Taka da ne klikajte na toa dobro e virusceto :wink:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Gledam sega kruzi dobar crv po msn.Se prakja preku msn so link od imageshack.
Ti go pastiraat linkot,koga go otvaras te nosi na fake stranica i ti se puni kompjuterot so crvi i trojanci.
Taka da ne klikajte na toa dobro e virusceto :wink:
Очигледно линкот не е од сајт како imageshack

Можно е линкот да е од вид imageshack.asdf.us
Или пак imageshackk.us

Еве тро побарав со гугл, и гледам некој вели дека има еден imageshack.m5X.XXX

Значи, правилно е imageshack.us и ништо друго

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Еве два дена нонстоп слусам нешто за антивирусот McAfee, велат мн добар бил... Има ли некој искуство со него да каже дали вреди да се проба..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
имам пробано ...и не вреди да се проба....KAV or NOD32 nothing else.
... Или Нортон или Авира.

Давајте поголем избор, демократска држава сме.
Значи еден од овие (азбучен ред): Avira, Kasperky (KAV), NOD32, Norton. Моментално најдобри.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Интернет конекцијата ми паѓа цело време и ако не ми е конектиран интернетот компјутерот ми е многу побрз..мислам дека има вируси во лан мрежата или не знам повеќе шо да мислам...антивирусот ништо...ЧАРЕ?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Има некој начин да го решам проблемот со тоа што праќам линкови со вируси на мсн?
Тоа се случува од денес. Несакајќи претиснав на таков ист линк од друг.
Решение ?
Благодарам :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom