Ej da Help !!! SEdam na msn i naednash se pojavuva nekoj ERROR i mi vika deka pc ke mi se siklu4i za 1 minutaa i si odbrojuva i posle se isklu4uva ili rastartira pc !!! i ajde pak go uklu4uvam pak toaaaaaaa 3-4 pati po redd
helppppp pls pobrzooo
Пред малку рече дека ти се појавува. Дали тој ERROR (македонски: грешка) е овај:BraT sry ne vidoF :uvo: ali mene ova za isklu4uvanje mi se nema pojaveno ina4e pak fala mn:smir:
DA DA DA ova e samo sho taa programata ( ALATKATA) sho mi ja dade ne mi ja pushta od Windows !!!Пред малку рече дека ти се појавува. Дали тој ERROR (македонски: грешка) е овај:
Ако е тој тогаш арно сум ти кажал за бластер, на тој и мислев кога го пишував тоа. Исчисти го со алатката и сними си сп3.
Blaster е стар црв кој беше шампион едно време , ти изгледа имаш само Windows XP без SP blasterot заразуваше само Windows XP бес SP со СП1 го немаше повеќе умре ако добро се сеќавам, ако ти е Windowsot без SP тогаш ке треба по ред сите да ги инсталираш од SP1 до SP3 нај добро ти е да си симнеш Windows XP со SP3 и фураш
А оригинал вирус што прави?JAS MISLAM DEKA IMAM SP2 I bTW DENES MI KAZAA DEKA OVA MI E MOZDA OD LAZEN VIRUS DRUGAROf VIKA DEKA TOA MOZE DA GO NAPRAVIII ( LAZEN VIRUS ) MU DAVA NAREDBA NA PC DA SE ISKLU4I
Очигледно линкот не е од сајт како imageshackGledam sega kruzi dobar crv po msn.Se prakja preku msn so link od imageshack.
Ti go pastiraat linkot,koga go otvaras te nosi na fake stranica i ti se puni kompjuterot so crvi i trojanci.
Taka da ne klikajte na toa dobro e virusceto :wink:
имам пробано ...и не вреди да се проба....KAV or NOD32 nothing else.Еве два дена нонстоп слусам нешто за антивирусот McAfee, велат мн добар бил... Има ли некој искуство со него да каже дали вреди да се проба..
... Или Нортон или Авира.имам пробано ...и не вреди да се проба....KAV or NOD32 nothing else.