П
Паган-др
Гостин
Ајде ајде 
Добро се држиме со Лече. Тоти гол во 3 минута, и пенал во 59. Вака да остане ке биде одлично.

Добро се држиме со Лече. Тоти гол во 3 минута, и пенал во 59. Вака да остане ке биде одлично.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еве ги почнуваат да се јавуваат тие кои се плашат од малку поголема конкуренција. Јас лично не би се плашел бидејќи знам дека со сегашните сопственици Рома нема сили за нешто повеќе. Можеби некогаш беше Рома моќна со Сенси меѓутоа тоа време помина и сега дојде време во кое не знаат како да се справат со долговите што ги имаат спрема Unicredit Bank Italia. Јас би сакал да останат Сенси на чело на Рома, не би имал ништо против меѓутоа да има и големи вложувања тогаш би било ок, вака како што сега се постапува е многу далеку од она што Рома вистински го заслужува.Не се радувајте ако Рома ја купат странци, напротив...
Најновите информации велат дека Тоти ќе биде во можност да нстапи на утрешниот натпревар, но истото не важи за Вучинич, за него нема да се знае изгледа до последен момент. Др.-Аган ова за Тоти супер вест, кариерата да си ја завршиш во клубот и во кој си ја почнал. Се надевам исто така и дека повредите малку ќе го остават на мира и дека во наредните години ќе може да заземе поголемо учество во играта на Рома. Убаво е да се гледа Тоти барем уште неколку години тоа е вистинско богатство за сите навивачи на Рома. А што се однесува во врска со превземањето конечно се откри името на понудувачот. Тоа е фамилијата Флик од Германија. Поточно мислам дека се работи за Фолкер Флик. Понудата како што е пренесено во Италијанските медиуми изнесува 287 милиони евра, плус изградба на стадионот и прогласување на Росела Сенси за почесна претседателка на Рома. Доколку го купи тимот Флик планира да инвестира 300 милиони евра за засилувања во екипата во рок од 4 години.
одлично би ни дошле ама не верувам тоа и не сакам германски газда:nenene:Не е ова конечно Pupone уште не се знае што ќе биде и како ќе биде. Го пишав тоа што го прочитав денес. Искрено мене целата оваа работа ми изгледа дека ќе испадне како со Сорос ако се сеќавате минатата година. Но ајде да почекаме.300 милиониодлично би ни дошле ама не верувам тоа и не сакам германски газда:nenene: