Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Imam prv bratucet lud e po inter ocite ke si gi izvademo i kolku pati sme se skarale na tema roma vs inter-nema sansi zaedno da gledame

ne znam so bi se slucilo dokolku se sretnam so tebe vednas bi se stepale kazame si se ubavo ostanuva tepacka ama sepak pogolem si
kazi mi od kaj si?

Imam prv bratucet lud e po inter ocite ke si gi izvademo i kolku pati sme se skarale na tema roma vs inter-nema sansi zaedno da gledame

ne znam so bi se slucilo dokolku se sretnam so tebe vednas bi se stepale kazame si se ubavo ostanuva tepacka ama sepak pogolem si
kazi mi od kaj si?

Незнам каква корист би имал од информацијата , али ај , Скопје . Иначе има ПП , или пораки на профил , баш за ваквите дискусии . Во иднина тоа практикувај го .

Незнам каква корист би имал од информацијата , али ај , Скопје . Иначе има ПП , или пораки на профил , баш за ваквите дискусии . Во иднина тоа практикувај го .

onaka

Претседателката на екипата на Рома, Росела Сенси, изјави дека тренерот на тимот Лучано Спалети нема да добие отказ и ќе продолжи да ја води екипата, без разлика на притисокот кој врз неа и врз тренерот го прават навивачите и медиумите. „Иако се најдовме во една непријатна ситуација, нема да правиме никакви промени во екипата. Спалети даде многу за успесите и името на Рома и сите веруваме дека тој е способен да не извлече од оваа ситуација. Не треба да го забораваме времето кога под негово раководство успевавме да освојуваме победи и го игравме најубавиот фудбал во Италија“, изјавила Сенси.
Навивачите веќе побараа оставка од Спалети по последниот пораз во Серија А на гостувањето од Сиена.

Малце оф-топик, али јеби га, не го почнав јас.

Од декември 2007 до сега има 8 месеци? :nesum:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Браво мајсторе кај го најде жити се.Чекај бе Syn овој викенд е рома-интер па ќе видиме кој ќе излезе како победник.Имав така еден другар лани што по цел ден ми зборуваше за реал-рома демек како рома ќе изгубела 5-0 и после никаде го немаше.Стрпи се уште некој ден

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Браво мајсторе кај го најде жити се.Чекај бе Syn овој викенд е рома-интер па ќе видиме кој ќе излезе како победник.Имав така еден другар лани што по цел ден ми зборуваше за реал-рома демек како рома ќе изгубела 5-0 и после никаде го немаше.Стрпи се уште некој ден

Овој викенд има Репрезентации, во среда игра Исланд Македонија.
Па Рома - Интер е за две недели :helou:

Креспо не е во плановите на Хозе Мурињо, аргентинскиот напаѓач не се најде ниту на списокот од фудбалери кои беа пријавени за Лигата на Шампионите. Corriere dello Sport открива дека Рома е во потрага по напаѓач и во јануари ќе се обиде да го донесе Креспо на Олимпико.
Рома се наоѓа во криза, по што се појавија шпекулации за смена на Лучиано Спалети, сепак претседателката Росела Сенси изјави дека позицијата на тренерот е сигурна.

Баптиста нема да игра (повреда), Мирко не се знае, и тој е повреден, може ќе игра може не, а Тоти ќе биде барем на клупа. Мексес и Панучи се суспендирани. И тоа ...

Најважно според мене е, Спалети да го стави Аквилани да игра како полушпиц, како против Аталанта и Реџина. Инаку секад кога игра Перота полушпиц, акција не може да напраиме. Па добро бе слепец ли е Спалети :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom