F
fantomX
Гостин
Пазете се од натпреварите со Наполи, Сиена, или Лацио, а со „големите“ мислам барем едни ќе тепате и една нерешена минимум, а можете и повеќе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Палермо ги смачкавме
Само едно нешто кога кажа коментаторот, ми се стемни. А тоа е распоредот на Рома ...
следни противници:
- Фиорентина
- Сиена
- Наполи
- Јуве
- Парма
- Интер
- Милан
- Лацио
Рома ќе игра со сите овие за само десет кола ... LOL
не ти се точно распоредени тимовите со кои ќе игра рома. Еве точен распоред
Roma - Siena---------02/09/2007----15:00-----ITALIAN SERIE A
Reggina - Roma-------16/09/2007----15:00-----ITALIAN SERIE A
Roma - Juventus------23/09/2007----15:00-----ITALIAN SERIE A
Fiorentina - Roma-----26/09/2007----20:30-----ITALIAN SERIE A
Roma - Inter----------30/09/2007----15:00-----ITALIAN SERIE A
Parma - Roma---------07/10/2007----15:00-----ITALIAN SERIE A
ok се разбравме.Па знаев де. Само кажував со кои ќе играме за само десет кола ...
влатко во првиот и третиот шешир нема слаби тимови а пошто рома е во втор шешир, сигурно ќе падне со јаки тимови во група така да може да очекуваме пеколна група.
Брат, тие тимови не можат со овој тим на Рома! Динамо Киев не заебаа еднаш пред две години кога не минавме група, не тепаа два пати! Сега сме тотално друг тим, нова Рома! Дури и нашите играчи целат високо, Тадеи дури и ја гледа Рома да стигне во финалето годинава, а да не зборувам за Серие А. Најдобриот играч (штотуку прогласен) Кака не смета нас за најсилни конкуренти на Милан во борбата за скудетото! Се гледа дека тимот ни е уигран, и дека имаме доста добро подготвени играчи, и имаме искусен капитен, кој со еден потег може да реши натпревар, и којшто може да предводи играчи од типот на еден Де Роси, Сисињо, Мансини, Тадеи итн ... онаа Рома од пред две години завршуваше последна во лига на Шампиони, и губеше дома од Асколи! Оваа Рома е друга приказна ... мислам дека доволно објаснив погоре ... за тимскиот дух да не правам муабет, мислам се согледува тоа според начинот на соработка на играчите на теренот. Виде што им се случи на Палермо? Лесна и тактичка победа. Среде Сицилија. Порано едвај нерешено вадевме таму, а види сега ... не сакам да баксузирам, ама моменталната ситуација во Рома е ваква! Очекувам тимот да продолжи вака и очекувам да ги уништиме особено Динамо Киев, кој ни замрсија толку сметки пред две години!
Не се секирај братче ... ќе ги убиеме! Со Манчестер не знам како ќе се покажеме, ама со сигурност ти кажувам дека ќе ја поминеме групата. Се што треба да направи Рома е да продолжи вака балансирано, и со висок менталитет, и се ќе биде ок.
Абе за пред 2 години и нема муабет што да се прави тогаш рома беше сосема друг тим кој имаше само еден бод во лига на шампиони. Но сакав да ти кажем дека и двата тима се многу добри на домашен терен и имаат добра публика особено спортинг која е и многу важна во еден натпревар, не викам јас дека рома се послаби или нема да пројдат туку дека сигурно ќе биде потешко одколку лани со валенсија, шактар и олимпиакос.
Но запамти - Топка е, се врти.