Divider
Seraphim
Poddrzuvam ako e demokratski t.e iskreno da se znae koj se chpioniral!
Ama mi smrdi deka nema da e takov.
Ama mi smrdi deka nema da e takov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
protivpropaganda напиша:Ако се сеќавате во едно не толку далечно минато никако не се зборуваше за корупција, а денес се` повеќе. Дури и почетни чекори постојат за доведување во подносливи граници на таа појава.
cvele напиша:Prvo mora da mu odgovoram nesto na SEAGULL gledam gi mesa rabotite spomnuva CIA i KGB .kako prvo tie sto rabotat ili rabotele za niv rabotele vo interes na nivnata DRZAVA
A kako drugo spored moe mislenje treba da se opfatat so lustracija i tie koi rabotele vo interes na bivsa jugoslavija.
Sto sakase da kaze avtorot so ova, povtorno se zbuni??? Ako racunass od osamostojuvanjeto 1990, pa da ti kazam pravo imalo mnogu pogolemi spioni i kodosi otkolku nekoi pred toa, najsvez primer zemi go bivsiot premier LjuBco...cvele напиша:A NA CISTO DA OSTANAT SAMO TIE KOI RABOTELE ZA INTERESITE NA MAKEDONIJA OD OSAMOSTUVANJETO.
KGb za neistomislenicite vo drzavata za razlika od YU go imase Sibir, a CIA nemase zatvori zatoa sto humano gi cistese prakjajki gi vo vecnite lovista kako heroi.cvele напиша:CIA i KGB .kako prvo tie sto rabotat ili rabotele za niv rabotele vo interes na nivnata DRZAVA a ne se kodosi koi sakaat da napreduvaat vo opstestvoto na tuga smeta so kodosenje na komsijata samo poradi toa sto nemale isto mislenje.
kako prvo po se izgleda ti jugosavija seuste ja custvuvas za svoja drzava
eve na kolisevsi mu ja iskrsija spomen plocata vo OH,smao ne mi e jasno kako nekoj se uste gi custvuva kako heroi
cvele напиша:bratca ako si i ti prav makedonec mora da se da se drzime zaednoo ic ne mi cue ni za bugarite ,ni za srbite ,ni za grcite ,ni za albancite ,ama mora da priznaes ako nekoj lepese etiketi toa bea od sdsm (koi velea deka ako dojde vmro na vlast ke se pripoime kon bg).pozdrav
sumadinac напиша:Jej robovi, uvec ste ni lazali gusicu i opet ce ga lizite. Bez srbia vasa smesna drzava je pukla. UDBA vi sjeba majku i jos narednih sto godina ce da vi jebe. Treba da liubite ruku da ne mora da pusite srbski kurac.