Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Друг муабет е тоа. За Хуанде да продолжам. Значи да дојдеше до тој продолжеток на договорот, верувај немаше Реал да биде она што беше после Барселона. А зарем не заслуши Хуанде продолжување? 18 натпревари без пораз? 17+1? А вака , човекот виде дека неговиот труд и успех дека остана неиспочитуван , и што очекуваше ти од него? Да кине живци? Го боли него за Реал , ако Реал не го боли за Рамос. Проста математика.
Како за Хуанде така и за играчите, надежите за титула кога завршија не значи дека треба само да поминат 90-те минути на следните утакмици секој што сакал да остане во Реал треба да го прикаже тоа и му беше дадена шанса за тоа, единствено таа шанса најмногу Игуаин ја искористи за цела сезона и докажа дека е ирач на Реал исто и за неколку играчи важе тоа но не со таква стабилност како што ја прикажа Игуаин

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ја разбирам тагата што Кака нема да игра веќе во Милан. Со вас сум.
Да сум јас таму, ќе ви дадам Хајнце да го земете. Пис

Хахаха цел тим на реал не вреди колку него..а и да нема шанса да дојде верувај,сега знам дека сакате или Роналдо или Кака ама на крај пак никој нема да дојде како минатата година :(

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Хахаха цел тим на реал не вреди колку него..а и да нема шанса да дојде верувај,сега знам дека сакате или Роналдо или Кака ама на крај пак никој нема да дојде како минатата година :(
A Kaнаваро а? таман :vozbud:

Зш не почните да барате оправдувања..му помина времето во Милан ова она, се ближи 4ти. : )

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Запали свеќа во црква, имаш време до понеделник да се молиш.
Само ако толку веруваш дека нема да си иде, зошто замараш тука ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
A Kaнаваро а? таман :vozbud:

Зш не почните да барате оправдувања..му помина времето во Милан ова она, се ближи 4ти. : )

не 4ти 44ти нека дојде ако сакате Фавали да ви го дадеме може..сакаш кладба дека Кака нема да иде во Реал?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако дојде ти бараш да ти го избришат профилот на кгн, ако не дојде ја барам. Бива?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако дојде ти бараш да ти го избришат профилот на кгн, ако не дојде ја барам. Бива?
xD

Него после Пелегрини и Кака, следуваат Чаби, Виља, Силва. Роналдо ќе биде последен ако попушти Манчестер за цената.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
За мене Рибери Виља и Кака доста се. И гарај нормално си иде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom