Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
leleeeeeeee.................au 5 gola u madrid ej...lugeto pocnaa da si odat od stadion
Па ќе си одат фала богу.Ќе се накурчам таму ја ќе почнам да крашм седиштата.
5 гола сред Мадрид.Ејјјјј па Сан марино да играа немаше до толку да се дрва.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Каков срам за Реал е оваа утакмица... Абе земи зврбкај све тоа у пичку матер нека ида.. Гаго, Ласс, Канаваро, Хајнце, Мецелдер, све избркај семката да им ја ебем у пичка !! Па не 5. 15 ќе примаме со овие играчи... Сум се разочарал невидено од ваква катастрофална игра на Реал...:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

а што има да се брани на 5-2 ???
На 2-5 ништо не се брани ама на 1-0 се брани и тоа како... за 5 мин 3 гола ни дадоја ШУПАЦИ!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се виде моќта на Барса, Хуанде сакаше да настапи со отворен фудбал и тоа му се врати. Тоа е тоа, гледајте на позитивната страна, ова е знак за промена следната сезона.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Реал Мадрид маалска копиљска дружина :tv:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
2-6. Страшен потоп. Мислев Реал ке пружи отпор ама .. капитулираа.

Рамос,Гаго,Диара,Мецелдер... Дупки.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Се виде моќта на Барса, Хуанде сакаше да настапи со отворен фудбал и тоа му се врати. Тоа е тоа, гледајте на позитивната страна, ова е знак за промена следната сезона.
Ај кажи ми една позитвина слисла па да можам да гледам у позитивна страта??? Абе ова е БЕДНОСТ не 6. 20 требаја да ни дадат бре..:tapp::tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Препорачувам до модераторите да се заклучи фан клубов за едно 2-3 дена барем колку да нема провокации.

Најлошо издание што некат сум го виде досега од Реал.Уште повеќе се нервирам што "фанчињата" на Барса од форумов ќе се утепаат од јадење гомна.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова влага во историја и во потпис :pos2::pos2::pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ај кажи ми една позитвина слисла па да можам да гледам у позитивна страта??? Абе ова е БЕДНОСТ не 6. 20 требаја да ни дадат бре..:tapp::tapp:
Ја кажав позитивната страна, да цртам неможам.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Единствено што ми е жал е за Касиљас, Лас, Робен и Игуаин! За никој друг!!! Се гледа Пепе колку ни е важен во одбрана! И да не слушнем лош збор за Лас. Што сакате од него бе?! Па трчаше за него, Гаго и Канаваро. Не е робот, и срамота е да се плука за него кој цела полусезона ја изигра на ниво, а и денеска освен киксот не видов зошто би плукал некој по него. Тоа е тоа! Него Гаго, Хајнце и Канаваро да ги нема од тим.

Него толку не ми е за поразов, мене ми е што Рамос сега сум 100% сигурен дека по овој пораз нема шанси да остане во Реал наредна сезона, или сам ќе си даде оставка или кога ќе дојде Перез има да го дигне на клоци. Тоа е најлошото...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Каков срам за Реал е оваа утакмица... Абе земи зврбкај све тоа у пичку матер нека ида.. Гаго, Ласс, Канаваро, Хајнце, Мецелдер, све избркај семката да им ја ебем у пичка !! Па не 5. 15 ќе примаме со овие играчи... Сум се разочарал невидено од ваква катастрофална игра на Реал...:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

На 2-5 ништо не се брани ама на 1-0 се брани и тоа како... за 5 мин 3 гола ни дадоја ШУПАЦИ!!!
да да на 1-0 требаше и тоа како да се бранат ама тие наместо тоа уште повеќе се отворија и ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom