leleeeeeeee.................au 5 gola u madrid ej...lugeto pocnaa da si odat od stadion
Па ќе си одат фала богу.Ќе се накурчам таму ја ќе почнам да крашм седиштата.
5 гола сред Мадрид.Ејјјјј па Сан марино да играа немаше до толку да се дрва.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
leleeeeeeee.................au 5 gola u madrid ej...lugeto pocnaa da si odat od stadion
а што има да се брани на 5-2 ???
Се виде моќта на Барса, Хуанде сакаше да настапи со отворен фудбал и тоа му се врати. Тоа е тоа, гледајте на позитивната страна, ова е знак за промена следната сезона.

Ја кажав позитивната страна, да цртам неможам.Ај кажи ми една позитвина слисла па да можам да гледам у позитивна страта??? Абе ова е БЕДНОСТ не 6. 20 требаја да ни дадат бре..![]()
Ја кажав позитивната страна, да цртам неможам.
Каков срам за Реал е оваа утакмица... Абе земи зврбкај све тоа у пичку матер нека ида.. Гаго, Ласс, Канаваро, Хајнце, Мецелдер, све избркај семката да им ја ебем у пичка !! Па не 5. 15 ќе примаме со овие играчи... Сум се разочарал невидено од ваква катастрофална игра на Реал...:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
На 2-5 ништо не се брани ама на 1-0 се брани и тоа како... за 5 мин 3 гола ни дадоја ШУПАЦИ!!!