Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Абе срце ќе ме фркне од овие.Прво со гетафе сеа со севиља премногу стресови.:vozbud:
Нека ги скинат сеа на Барса.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита победа...одлично второ полувреме сите одиграа како што треба се намали бодовната разлика на 4 и сега на Ел Класико треба да победиме..:salut:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Сега со сите сили против барселона... честитки и од мене :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Ај и јас да ви честитам..Тоа шо им го кажував на фановите на Барса во темата за Премиера Дивисион почна да се остварува.Со среќа на Ел Класико!

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Честито.
Тешко извојувана победа , но сесема заслужена.
Јас лично , на Хуанде Рамос уште од сега би му понудил минимум 4-годишен договор. Уште од неговото доаѓање бев негов огромен фан , и ептен сум задоволен со неговата работа до сега, што дури и ги надмина моите очекувања.
Со онаков крпен состав да успееш една страшно мотивирана Севиља да разбиеш на нивен терен е дело за почит.
А да не зборам за фасцинантаната серија од незнам веќе колку натпревари без пораз.

Ќе биде многу тешко , ама како шлаг на торта би дошла победа против Барселона наредното коло.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Честита победа ...Редно беше преуморениот Игуаин да промаршува но сепак не му замерувам затоа што тој ја изваде оваа сезона.Можам да кажам дека Ласс и Гути денеска изиграја многу добра партија против Севиља. <3 RauL

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ајде нека ни е честито победата до крај да ги изредиме :)
На почетокот си реков готово е овие ќе не згазат, но потоа нашите кога тргнаа у акција овие се изморија и немаше спас:):aplauz::aplauz::aplauz:
Инаку Торес за к*р не го бива подобро Дренте да беше на негово место :pos: :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ви реков дека ќе победиме,вакво нешто ќе ја најде и Барса и ние сме шампиони.Одлично изиграни 60 мин.Екстра добро само Рамос некако слабо не дека го згреши голот слабо пробиваше по страната.Игуаин е најголемиот хендикеп што нема да игра на Ел Класико.Да се надеваме дека Робен ќе се врати.Од мене исто така 10 за Гаго и Ласс беше добар во одбранбените задачи.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ви реков дека ќе тепате ајде сега и наредно коло исто против барса така ќе биде:vozbud:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Ајт честита победа, да ни се множат...сега имаме пореални шанси за титулата, мораме да го добиеме големото El Clasico:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom