Треба квакитетни бекови да се земат.Од Роберто Карлос Реал немал бек кој ќе пробива напред.Вака коаков што е треба да се уиграат уште малку па барем една година да не се сменува ништо во тимот.Овој Сисоко од Порто разара, сеа проверив, не ми се верува дека има 21 година, ако не можат да купат Лам, дефинитивно треба да го погледнат Сисоко.
А може и другиот Десниот бек да се земи да се помести Рамос и Пепе централни .. Канаваро секако е стар и да се земи овај играч .. 24 години има а Предобро го чуваше Роналдо по Десната страна односно Левата Ionut Cristian Sapunaru ...А јас незнам оти толку се тепаат за Напад.... да се земи еден Фабрегас тоа ќе биди добро .. секако играч од ВДВ не се виде сезонава(џабе пари)Снајдер секош повреден Диара исто .. а другите се очај ...Овој Сисоко од Порто разара, сеа проверив, не ми се верува дека има 21 година, ако не можат да купат Лам, дефинитивно треба да го погледнат Сисоко.
Брат, ја уште неможам да го преболам тоа шо го продаоа Робињо, али не мислам со тоа тука да замарам, да знаеш зашо си отиде:Кристијано Роналдо одлично би се вклопил во овој тим во средината,инаку за напад најдобар им беше Робињо,незнам зошто воопшто го продале.Фернандо Торес или Ибрахимовиќ би биле добри замени за Робињо
Патем каква им е финансиската ситуација,би требало да лежат на пари,што од продадени ѕвезди,што од реклами
Подобро што си отиде. Нема што да жалиш. Ако го гледаш оваа сезона како игра нема да ти е мака.Брат, ја уште неможам да го преболам тоа шо го продаоа Робињо, али не мислам со тоа тука да замарам, да знаеш зашо си отиде:
Кога сакаа да го купат К.Роналдо, го понудија Робињо + пари и Јунајтед одбија, и Робињо виде дека сакаа да го искористат само, и типот си дигна рејтинг запна да си иде... и цело лето Челзи се ценкаа за 1 мил, и дое Сити од страна и понуди повеке од Челзи и уште последен ден у последни моменти си отиде (неколку часа пред истек на преодниот рок) и чекав до касно да видам вест дали си отиде и не слушнав ништо, и утре дента стануем и викам чек да видам шо има ново, и глеам трансвери у последни моменти: Кин назад у Тотенхем, уште некои, и на крај гледам како најдоцна реализирани Бербатов у Јунајтед, и Робињо таков "среќен" со дрес од Сити и со тој менаџерот на Сити, Хјуз! и тоа беше цела приказна ...
Брат не ме заебаај бе, тука играше лево бочно таму класичен шпиц го направија, и даваше голови прва полусезона беше меѓу првите стрелци у цела лига, сеа не му иде нешо нај нај, ама ај малце размисли која е класата, Манчестер СИТИ - Реал Мадрид, 5 класи е Реал погоре !тука имаше со кој да проигра моеше топка да дае, а таму ТАПА ! нема со кој ама баш ништо, и неможе да не ми биде жал коа уше од шо се вика и ја бев ептен мал, се сеќавам убаво пишуваше у весници : Населдникот на Пеле во Реал Мадрид, а тогаш Пеле за мене беше поим и од тогаш го засакав па дебито против Кадиз, ги здроби на 18-19 год...... и неможе да не ми биде жал мое чуство е тоаПодобро што си отиде. Нема што да жалиш. Ако го гледаш оваа сезона како игра нема да ти е мака.
Твое чуство, така е. Но тоа поминало и никако неможеме да го вратиме назад, тој се изјасни дека не сака да игра веќе во реал и тоа е, неговата желба беше остварена. За тој натпревар против кадиз, и јас го гледав кога заврши 1-2 за реал во гости, и јас не го заборавам овој меч ама што е тука е. Грешка направија реал што го даваа робињо за роналдо и тој се налути и затоа вака биде работата. Животот продолжува понатаму... и мене ми беше мака што си отидоа зидане, роналдо, бекам и карлос ама што да правам, дојде време на промена. Колку и да ни е мака за некои играчи сепак ние ништо неможеме да постигнеме со тоа што тагуваме за одредени играчи :smir:Брат не ме заебаај бе, тука играше лево бочно таму класичен шпиц го направија, и даваше голови прва полусезона беше меѓу првите стрелци у цела лига, сеа не му иде нешо нај нај, ама ај малце размисли која е класата, Манчестер СИТИ - Реал Мадрид, 5 класи е Реал погоре !тука имаше со кој да проигра моеше топка да дае, а таму ТАПА ! нема со кој ама баш ништо, и неможе да не ми биде жал коа уше од шо се вика и ја бев ептен мал, се сеќавам убаво пишуваше у весници : Населдникот на Пеле во Реал Мадрид, а тогаш Пеле за мене беше поим и од тогаш го засакав па дебито против Кадиз, ги здроби на 18-19 год...... и неможе да не ми биде жал мое чуство е тоа
Одлично му беше во Реал газда беше,еве сегас со Сити негде 12-13 на табелата се а плус вчера отпаднаа од УЕФА против ХСВ.А засилувања мора да дојдат,се уште составот не е каков што го сакам јас.Робињо нема карактер за да игра во Реал, плачипичка. Нека ужива во Сити, да видам како ќе стане играч на годината таму.
Уште овој ни треба...http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/521873/index.html
Не знам ова дали е постирано некаде во претходните постови, ама евего за секој случај
Btw. Таман супер си играме со Рамос , што кур би ни бил нов тренер. Не ги разбирам, со ова менување на тренери ништо не правиме