Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На него се му судат и кога е фаул и кога не е фаул.абе роналдо понекогаш глуми и сидиите го знаат тоа па затоа некогаш и кога е фаул не му судат![]()
Браво за Хунти, туку што му е на Марадона не ми е јасно, зошто не го зема Игуаин во составот.....барем од Тевез мислам дека е појак:kesa:

Браво за Хунти, туку што му е на Марадона не ми е јасно, зошто не го зема Игуаин во составот.....барем од Тевез мислам дека е појак:kesa:
Нема што да бара Игуаин во репрезентација. Покрај Меси, Агуеро, Милито, Тевез...тешко дека може да фати место. Ќе игра на пријателски како до сега. Зошто на такви утакмици најмногу покажува.

ван нистелрој не ми се верува дека ке успее да се врати пред јуни ама не сум сигурен , ааа хунтелар не го земаа у ЛШ зашо немаше долго време играно уште у ајакс , повреден беше и одма од коа дое играше едно полувреме и утна една 100% шанса и се виде дека не е вратен у претпознатлива форма а Лас зашо бил одбран? не треба тоа да се прашуе со право го земаа, насекаде го има, Одличен играчDobar e Higuain,sega go zamenuva Huntelar koj e top forma,neznam zosto ne go zedoa vo LS.Koga se vraca van Nistelrooy?