Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Јас мислам дека треба Шустер да си оди,а како негова замена треба да дојде Хуанде Рамос...човекот е одличен трењер,има искуство со шпански екипи(Севиља),и има Реал да ги врати на победничките патеки,впрочем таму им е и местото.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Шо ни фали па и да одиме во Куп Уефа:pos2:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
аман де не се предавајте, иако лани повеќето се ситевтеза нас, јасно е дека губи лигата ако големите тимови не се во топ форма или во било каква форма :smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Жал ми беше да си го гледам мојот омилен тим така да се мачи. Нее никакво оправдување повредата на неколку играчи...
Who the fuck is Javi Garcia!!!???
Примав пораки од другари кои навиваат за Барса...ме дупчеа страшно...:(
Шустер не е таков калибар за тренер на ваква величина....и тој и Мијатовиќ нека се гонат у три лепе...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сеа глеам како им беше лани на барса.Само они имаа криза и кога игравме со нив па ги згазивме.Се надевам ќе се подобриме до 14 ти.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ако сте во иста криза како Барса лани тогаш подобро да не го мењате тренерот.
Може ќе има кратотраен ефект ама сигурно нема да смени многу. Погрешно е да го го гледате примерот на Тотенхем прво затоа што Тотенхем има тим што треба да се бори за влез во првите 4 а беше последен на табела без победа па секој поволен резултат се гледа како напредок иако во нормална ситуација тоа би се очекувало од тимот, а како второ англиското првенство е многу поразлично од шпанското. Подобро видете го примерот на Валенсија лани. Кога го избркаа Флорес беа трети на табела, а после не знаеа дали ќе опстанат. Истото се случи и со Севиља само што не беше толку лошо. По напуштањето на Рамос изиграа многу полошо и завршија на 5 место без место во ЛШ. Сепак мислам дека најдобар пример е Сарагоса. На почетокот на ланската сезона беа тим што требаше да се бори со Севиља и Атлетико за влез во ЛШ, а на почетокот на оваа сезона играат во Секунда затоа што ги менуваа тренерите почесто од чорапите. Од друга страна пак Барса го задржа Рајкард кој не освои ништо ама не и ја упропасти на Барса и следната сезона. Само играчите можат да ве извадат оваа “криза“. Отпуштање на Шустер може да значи Куп на Уефа место лига на шампиони следната година.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Без нервози, ништо не е изгубено (освен неколку утакмици :pos:)
имат време, ќе влезиме во форма, само нека дојде еден напаѓач во јануари

Ај да гласаме за Шустер,
јас сум ЗА да остане :kesa:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Најголема желба ми е да биде пак тренер на реал дел боске, ама многу тешко...(штотуку стана тренер на шпанија)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Најголема желба ми е да биде пак тренер на реал дел боске, ама многу тешко...(штотуку стана тренер на шпанија)
Да се надеваме дека ќе го отпуштат после поразот од Македонија.:vozbud:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Да се надеваме дека ќе го отпуштат после поразот од Македонија.:vozbud:
Хехе да да само што ке треба да ги направиме македонци лампард, герард, кристиано роналдо, ибрахимович...:helou:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Оќеј е. :icon_cool

Не грижете се, јас ќе ви бидам тренер.
Денеска официјално потпишав, и можам да кажам дека имам доста големи предизвици пред мене.

Зададени ми се услови, Примера и минимум финале во ЛШ... сеа уште поголем буџет да ми дадат на полусезона, иван да ми ја најди листата со wonderkid-овите, или да излези новата верзија на FM Scout-от и средено е се. Ако не, имам сејвгемови... од почеток ќе почнувам.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Оќеј е. :icon_cool

Не грижете се, јас ќе ви бидам тренер.
Денеска официјално потпишав, и можам да кажам дека имам доста големи предизвици пред мене.

Зададени ми се услови, Примера и минимум финале во ЛШ... сеа уште поголем буџет да ми дадат на полусезона, иван да ми ја најди листата со wonderkid-овите, или да излези новата верзија на FM Scout-от и средено е се. Ако не, имам сејвгемови... од почеток ќе почнувам.
Option->Quit game

Ке те праша дали да сејвува...кликни No!

Заеби ги и ти. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom