Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Касилјас немокен во двата гола а одбрани немаше пошо ни шута немаше
Пепе направи фаул кога веке топката беше влезена во аут..и од тој слободен удар нафрлија и дадоја гол..
Хајнце добар ,Рамос добар..Марцело добар,,,Гути слаб само една топка на Робен еден на еден му ја даде со голман не искористи..Диара добар...Раул слабо ич не се виде ...Руд Ван добар..Робен и Игуаин мн слабо зашо ич немаа соигра не се додаваја ама ич и тоа беше неефикасноста

П.С Риазор нема никаква врска игравме добро ама немаше соигра мегју Робен и Игуаин и то беше цела Работа

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Агентот на Реал во Англија, понудил 36.5милиони фунти за Бербатов.

Најдобра опција за Тотенхем...Бербатов да не игра во конкурентен тим од Англија. :)

Немало кој да го земат, па татаров. Бензема за дупло помалце им е на располагање. Хунтелар да не збориме....незнам што гледаат во играта на Бербатов.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Најдобра опција за Тотенхем...Бербатов да не игра во конкурентен тим од Англија. :)

Немало кој да го земат, па татаров. Бензема за дупло помалце им е на располагање. Хунтелар да не збориме....незнам што гледаат во играта на Бербатов.
Само со болдот не се слагам, многу, многу милиони бараа Лион за Бензема, уствари ич не го ни даваат, а и тој засега нема желба да си оди од Франција.

За Хунтелар и јас не знам зошто не се залагаа повеќе, ѕвериште невидено е тој, од 4 шанси 3 гола дава :), ама запнаа за Виља нашиве демек повеќе Шпанци да има во тимот, и еве им го Виља сеа, си потпиша договор до 2900 со Валенсија и си свирка, а ние шо се вели со к*р во раце останавме, па мора на татарот да се оди, иаке не сум за да дојде во Реал а и не ми се верува да има некоја официјална понуда за него.

Туку ај ќе видиме, уште 6 саата и конечно крај на драмиве.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Не ли ти се допаѓа како играч?Јас немам ништо против да дојде Берба кај нас иако мислам дека на крајот тој ќе си остане во Тотенхем.А како играч супер би се вклопил во РЕАЛ заедно со РВН и Игуаин(имаат добар осет за гол).

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41

Лион не го продава Бензема а и Бензема не сака да одите од Лион, кога ќе дојде време за негово заминуваање од Лион ќе пристигнат понуди од сите екипи. Очекувам тој трансфер да биде најскап во послдените неколку години па да оди и преку 40-50 милиони фунти

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас мислам оти редно е веќе Raul да оди во пензија. Можеби минатата сезона даде многу голови ама и јас да бев половина ке ги дадев, имаме добри крила тоа ни е предност. Руд си е добар 1 шанса ГОЛ, а раул некако како да е изморен, не е како што беше... Затоа мислам треба да се зема Хунтелар, супер ке се снајде со Руд - добро се познават. :wink: И дури тогаш можеме да зборуваме за финале од лига на шампиони а така 1 натпревар - ПОРАЗ знам оти многу години не можат да ја победат на ла коруња во гости ама барем повеќе шанси да имаа или да покажат дека не ги повторуват истите грешки од минатите сезони...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Нема да сака у Сити да оди, чим Челзи се откажале од него ќе остане кај нас 100%.
Ако не замине до вечер за 2-3 дена очекувајте нова прес-конференција закажана од него :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Колку ќе биде среќно не знам, ама сигурен сум дека доколку остане Робињо наредните неколку недели ќе бидат хорор за него во Мадрид, соиграчите не верувам да му замеруваат ама кај навивачите воопшто не е пожелен, никогаш нема да гледаат на него како порано.
Сепак мислам дека најдобро за сите ќе биде да замине во Челзи.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
45 милиони и нивни е. Ми е гајле кај ќе замине, само да дадат толку колку што бара Калдерон.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Noticias dese Valencia. El Madrid ha vuelto a la carga por Villa (se ha llegado a hablar de hasta 60 millones), pero el Valencia se cierra en banda a negociar. Vicente Soriano se niega a traspasarle tras anunciar su renovación y a tan poco tiempo para cerrarse el plazo (que no dejaría tiempo para invertir parte de lo recibido en llenar el hueco del asturiano). Informa Diego Picó.
Полудуваат овие таму :)

33 millones es la oferta del Manchester City al Madrid por Robinho, pero el jugador no quiere irse allí, está empeñado en el Chelsea. El club blanco prefiere la oferta del City, apenas es un millón superior a la del Chelsea, pero, además, no le da un buen jugador a un equipo rival. Informa Radio MARCA.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
45 милиони и нивни е. Ми е гајле кај ќе замине, само да дадат толку колку што бара Калдерон.
Знам брат и ја истото го велам, само Робињо нема да сака да оди во Сити, ќе почне да се лигави и да се извинува ако го извиси Челзи.

Noticias dese Valencia. El Madrid ha vuelto a la carga por Villa (se ha llegado a hablar de hasta 60 millones), pero el Valencia se cierra en banda a negociar. Vicente Soriano se niega a traspasarle tras anunciar su renovación y a tan poco tiempo para cerrarse el plazo (que no dejaría tiempo para invertir parte de lo recibido en llenar el hueco del asturiano). Informa Diego Picó.
Полудуваат овие таму :)

33 millones es la oferta del Manchester City al Madrid por Robinho, pero el jugador no quiere irse allí, está empeñado en el Chelsea. El club blanco prefiere la oferta del City, apenas es un millón superior a la del Chelsea, pero, además, no le da un buen jugador a un equipo rival. Informa Radio MARCA.
Ама го дупат Робсон нашиве, за едно милионче повеќе у Сити го шиткаат :tv:

А за Виља шо знам, скептичен сум, иако можам да го замислам хаосот на Местаља предизвикан од милионите кои се нудат преку факс од Мадрид :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom