Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Ај нека ни е со среќа првата титула оваа сезона.Убав почеток нема тука што.Само да си продолжиме во овој ритам и не знам кој ќе може да не сопре.:)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Честито нека ви е вчерашната победа, воедно и првата титула. Ах, едвај го чекам Класикото :vozbud:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ајде момци одлично започнување на сезоната...За Диара немам зборови немам шо да кажам,овој или јаде коњска храна или жена му не му дала 6 месеци...Хајнце изигра многу слабо и двата гола што ги примивме беа негова грешка,но како и да е битно победивме...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ај честита нека ни е првата титула оваа сезона и да ни се множат.За утакмицава неамам коментар :vozbud: Де Ла ред од колку метри даде гол од 35 метри оти многу далеку ми се виде??

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Де бе головите да ги видиме
Честито победа.........со два црвени картони до победа ејј:nesum:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе како од Руд не идеше топката во гол, чист гол ќе беше. Прегледај ја уште еднаш ситуацијата и ќе видиш. Црвените картони се оправдани за ВДВ и Руд, ама требаше и тука да има црвен картон за Албиол. Иако победивме, треба да се анализира првотото полувреме и да се воочат грешките, зошто нема секогаш да имаме ваква среќа. Очигледно дека се гушеа, премногу беа напикани еден до друг, што при добивањето на црвените се виде, одма некако секој си ја знаеше позицијата иако беа 2ца помалку.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Валенсија ја одби понудата за Виља 47 мил еури.:)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Според тебе,отприлика,немора точно да ми одговориш,кога се поголеми шансите да освоиш нешто,кога учествуваш или кога не? добро размисли за да не згрешиш:tapp:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Според тебе,отприлика,немора точно да ми одговориш,кога се поголеми шансите да освоиш нешто,кога учествуваш или кога не? добро размисли за да не згрешиш:tapp:
И јас верував во нашите спортисти на олимпијадата:toe:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Добро е кога има во што да се надеваш,во кого да веруваш,тешко е кога нема:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom