Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Канаваро ке го напушти Реал М следната сезона и ке премине во Наполи со што тамму ке ја заврши кариерата.

А кој ќе игра во одбрана на негово место?..или ново засилување?

Следната сезона ќе го напушти Реал,а тука ви е и Гарај,сега го зедовте така?

Го купивме Гарај од Расинг Сантандер и одма го дадовме на позајмица и вгодина ке го вратиме ко ке замини Канаваро ама тука е и Мецелдер.

Имаме одбрана не е проблем тоа, само да не се повредуваат како лани и во ред ќе сме.

И кога ќе замине Фабио на негово место ќе дојде Гарај, а плус тука е и Кристофер Шорч од младинската школа, додуша него на 18 години го зедовме од Херта ама го оставија во Кастиља малку, сепак е сеуште млад, ама го сметаат за еден подобрите млади централни бекови во Европа.

Денес добив мејл од реал мадрид:) Ме потсетија да го активирам мојот профил на новата реалмадрид.ком:):):vozbud:

Денес добив мејл од реал мадрид:) Ме потсетија да го активирам мојот профил на новата реалмадрид.ком:):):vozbud:

Ја си го заборавив пасот, знам дека беше името на некој играч ама не ми текнува кој беше :kesa:

И сеа ме мрзи нов да праам :)

Некои поволности од регистрацијата? (ме мрзе да барам на сајтот)

Ниш. Ке ти праќаат мејлови со новости.Може, барем така пишува :)

Шо новости... шо има на почетна и слично известуваат :)

Мислам дека Ето не ни го треба ама баш ич.Нема потреба од такви трансфери од кои нема профит и корист за РЕАЛ.:)

СЕ, буквално СЕ, само Ето НЕ!

Не верувам дека овој ќе дојде, циганот кој викаше Мадрид каброн да го носи белиот дрес, хелоуууууууу, малуо сутра.

Еве и пар поздравчиња за цигу-лигу :helou:

СЕ, буквално СЕ, само Ето НЕ!

Не верувам дека овој ќе дојде, циганот кој викаше Мадрид каброн да го носи белиот дрес, хелоуууууууу, малуо сутра.

Еве и пар поздравчиња за цигу-лигу :helou:

Хехехехех,ама клипчињата се ептен добар поздрав за како што би рекол ти цигу-лигу .хехехехехе.Супер се и супер си :helou::)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom