Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
g0710.jpg

Изгледа е точно, иаме многу играчи на таа позиција, Гранеро е подобар :)
Дали е ова крај на шпекулациите со Роналдо?:)

Јас како навивач на РЕАЛ мислам дека никој не треба да се купува ама нити да се продава ,а посебно робињо не смее да се продаде ..
А не ни треба нит Роналдо ..

Еден од играчите кои од секогаш сум сакал да го видам во белиот дрес...ама додека не пишат на сајтот на реал...не верувам...

Дај боже со евентуалниов трансфер на Ван дер Ваарт да се заврши ова со Роналдо! Ич го нејќем у Реал, нека си седи таму. Варт инаку игра на иста позиција како Гути, но може да игра и крило. Ван дер Ваарт и Хунтелар само, и толку! Цела школа од Ајакс ќе ни биде :):):)

Дај боже со евентуалниов трансфер на Ван дер Ваарт да се заврши ова со Роналдо! Ич го нејќем у Реал, нека си седи таму. Варт инаку игра на иста позиција како Гути, но може да игра и крило. Ван дер Ваарт и Хунтелар само, и толку! Цела школа од Ајакс ќе ни биде :):):)
И јас се согласувам со тебе :smir: Роналдо Роналдо... ај нека си остане там дек со си е

Ако го зееме Хунтелар, ќе ни фалат уште Ван Перси и Кајт :)

Леле ВДВ ако дојдее :vozbud:
Холандските плејмејкери комплет кај нас, конечно и ја малку да се израдувам од ова гоал.ком :) иако не верувам дур не кажат на официјалната, ама у секој случај добри вести се, ај уше да го баталат Роналдо сеа :)

Ќе прајме изглеа Холандска колонија,
аку убо е :)

По малку забораваме што се пишуваат на страниве, сега едно утре друго! Сепак да причекаме и да видиме што ќе се случи! Се радувам ако дојде ВДВ, ама уште повеќе се радувам ако НЕ дојде Роналдо!

Одлично засилување би бил ВДВ конечно нова вест би сакал да дојди во Реал овај играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom