Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе чекајте, ова се само шпекулации. За Виља може до некаде да е точно, не мисли тој куп на уефа да игра само затоа што беа шампиони во кралскиот куп...и најверојатно ќе си замине. Само мислам дека англичаниве се позагреани за него. А за Карваљо, чиста шпекулација. Рано е да се збори за трансфери, ќе видиме летово што ќе биде и како ќе биде. До тогаш, прославувајте ја титулата :smir:

Ми се допаѓа како размислуваш, особено ова пследното, али јбг нема за шо да се лафи кога ќе обезбедиш титула на 2 месеци пред крај на сезона, па мора некако да се занимаваме. :helou:

Сега на Топки, Филе рече дека во шпанскиве медиуми сабајлево почнале да се вртат моабети дека Реал понудил 25 милиони за Кварезма...+ Солдадо. Ми се допаѓа оваа понуда, ако е вистина и ако биде прифатена, ТОП!

Абе добро ке биди да дојди кварезма ама ги имаме како крила Робен и Робињо кој ке го седнеш на клупа?

25 милиони за Кварезма...+ Солдадо. Ми се допаѓа оваа понуда, ако е вистина и ако биде прифатена, ТОП!

25 милиони + Солдадо + уште еден играч(нека е Јави Гарсија)= Кварезна

:(

А во понудата за Виља влегува Гранеро или Де Ла Ред + 30 килос

:(

Побрз сум од Топки и од Филе хехе.

Сепак не ми се дава Солдадо :(

Солдадо секако ќе си оди, дали ќе биде вклучен во понуда за друг играч ќе видиме, а у секој случај нема да му биде така лошо во Порто ако оди таму, ќе си игра ЛШ, ќе си освојува Потругалија, ТОП. :)

zdravo,zdravo jas sum nov clen sega taze
pa ke gledam nekako da se vklopam vo diskusija
inaku sum golem fan na real

Ако бидеш активен верувам дека ке се дружиме многу, зашто многу не има со иста крвна група.:)

Повекето од овие шпекулации доаѓаат од весници, така да тешко дека нешто од ова ке се оствари. Нереални ми стојат трансферите, како може Виља да го земат за толку пари? И Кварезма, не ни е потребен, ги имаме Ровињо, Робен и Балбоа.

Ovie transferi ne se sigurni,cisti spekulacii koi gi lansiraat novinite samo da si go zgolemat tirazot.nema mnogu vistina vo niv(potsetete se samo na spekulaciite za doaganje na Cristiano Ronaldo,Kaka,Pandev,Drogba i drugi)

"What are your thoughts on the rumors surrounding future signings such as David Villa?
David Villa is just another name that has been mentioned. We're not thinking about signings right now. There's a long way to go and many more names will come up. The club is working on those matters. "

Може да се каже дека 95% нема да го земат.

zdravo,zdravo jas sum nov clen sega taze
pa ke gledam nekako da se vklopam vo diskusija
inaku sum golem fan na real

Добре дојде, ќе бидеш верувам добро прифатен :) Само ако можеш да пишуваш кирилица, подобро изгледа. Поздрав :)

Побрз сум од Топки и од Филе хехе.

Сепак не ми се дава Солдадо :(

Бре? :):):):):)

Солдадо секако ќе си замине, мислеше оваа сезона ако вратат ќе направи нешто, ама ништо од тоа. Сигурно сфати дека не е во плановите на Реал, така да ќе си замине најверојатно.

Повекето од овие шпекулации доаѓаат од весници, така да тешко дека нешто од ова ке се оствари. Нереални ми стојат трансферите, како може Виља да го земат за толку пари? И Кварезма, не ни е потребен, ги имаме Ровињо, Робен и Балбоа.

За Виља и јас се согласувам, не е проблем во парите како што велиш ти, зошто Реал знаеше да даде и тродупло...ама не ми се верува да го земеме. Интер и англискиве екипи се многу позагреани за него.
А за Кварезма не се согласувам. Би било перфектно да дојде, затоа што се знае какви проблеми има Робен со повреди и сл. Лесно може да се случи повторно да се повреди, затоа што издржува многу потешки стартови, а се повредува од глупости.

Утре сите фудбалери патуваат на Памплона, за евентуално заедничко славење, ако победиме и ја освоиме титулата.:smir:

Јас па нејќам утре да освоиме титула,со барса ќе биде послатко.А за ова трансфериве нека купат кој сакаат само пак да не натрупаат многу ѕвезди па пак да ја заебеме работата.

Јас па нејќам утре да освоиме титула,со барса ќе биде послатко.А за ова трансфериве нека купат кој сакаат само пак да не натрупаат многу ѕвезди па пак да ја заебеме работата.
Што порано толку подобро, башка утре ако освоиме се знае што ќе биде другата утакмица:vozbud:

После соработката на Бриаторе и Калдерон. Зидан се иочекува д а е новиот менаџер на QPR.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom