Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па беше минатиот натпревар, сега не е веќе

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Syn извини поради мојата непромисленост...ама еве, не како навивач на Реал туку како објективен набљудувач на Европскиот фудбал, признавам дека вториот дел од сезоната Manchester е дефинитивно најсилниот тим во Европа (а и светот). Поентата ми беше дека Реал одамна си ја решија титулата, а само во еден период имаа пад на формата (тоа беше зимоска). Suma Sumarum : Иако ич не ги сакам Manchester, дечките сезонава растураат и играат многу убав фудбал. А како што кажува bobi4e...Inter не се ни приближно во класата на Real i Man. Utd. Пре би ги ставил Bayern тука.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Syn извини поради мојата непромисленост...ама еве, не како навивач на Реал туку како објективен набљудувач на Европскиот фудбал, признавам дека вториот дел од сезоната Manchester е дефинитивно најсилниот тим во Европа (а и светот). Поентата ми беше дека Реал одамна си ја решија титулата, а само во еден период имаа пад на формата (тоа беше зимоска). Suma Sumarum : Иако ич не ги сакам Manchester, дечките сезонава растураат и играат многу убав фудбал. А како што кажува bobi4e...Inter не се ни приближно во класата на Real i Man. Utd. Пре би ги ставил Bayern тука.
Имам кажано на темата за Интер за нивниот начин на игра , и го имам и потврдено тоа дека се далеку од начинот на игра пред Се на Манчестер и на остатите фудбалски гиганти , затоа и 90% од фан клубот Интер сакаме Манчини да си оди токму поради тој начин на игра кој нема да донесе убава иднина иако сезонава се борат сеуште на два фронта .

Што се однесува за Реал , мене ми се допаѓа тоа што создаваат млад и перспективен тим иако со истиот уште многу треба да се работи за да се создаде една константост во играта ( пред се во одбраната ) и да не се повторат падовите во формата кои оваа сезона можеа да придонесат и загуба на титулата во домашното првентсво , сепак според мене сеуште овој тим на Реал не е дораснат за натпреварувањето во Лигата на Шампионите така да елиминацијата од Рома бар мене воопшто не ме изненади , сеуште покажуваат слабости и неискуство во играта на кое Шустер ке треба да обрне големо внимание и затоа и мислам дека летоска најмногу Реал и Мијатович ке инсистираат за трансфер на Кака , оваа варијанта е изводлива само во случај Милан да не се пласираат во Лигата на Шампионите .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ни треба Кака, Диего, Хунтелар и уште 1 одбранбен и толку. Не е Господ Кака па некој да го моли...најдобар играч во светот е ама не е ни за толку молење...славата удира во глава.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мијатович и Калдерон изјавија пред некое време дека нема да има големи имиња ова лето, само неколку трансфери. Според мене Гранеро>Кака>Диего>сите други :)

Иначе

confirmed line up

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Diarra, Gago, Sneijder, Robben; Robinho y Ra'l.

Изгледа добро, се надевам на победа.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Се извинувам што ви упаѓам у моабет,ме интресира знаете список на повредени кај Реал на подолго?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Руд и Метзелдер се единствени повредени

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ајде уште пола саат одеме на победа :vozbud::vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Де Ла Ред гол од пенал за Гетафе :)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Рауллл 1:0 водиме прекрасна асистенција на Робињо 14 мин

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Инаку најдобар играч на свет е Кики
Така е, еве реално мислење од фан на Реал.

Значи до крај ќе нема возбудувања во Шпанија... Уствари ќе има голема борба за второто место меѓу Виљареал и Барса, вие си земате титула.
Иначе одлично нафрлување на Роналдињо, односно Робињо и гол на Раул.
А жолт картон доби Солано, односно Серано е тоа.

Коментаторов...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Така е, еве реално мислење од фан на Реал.

Иначе одлично нафрлување на Роналдињо, односно Робињо и гол на Раул.
А жолт картон доби Солано, односно Серано е тоа.

Коментаторов...
Ме изнасмеа коментаторов незнај со зборува и да не ти се смејт ке те насмејт :baeh:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одлична игра на Реал, само вака нека продолжат.

Патем, да ги споменам неколкуте вообичаени испади на коментаторов:
Роналдињо-Робињо, Солано-Серано, Хесус Навас-Оскар Навас, Тонго-Того (државата), Тчишче-Чите, ги помеша годините со минутите итн.

ИДИОТ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom