Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ама игуаин ќе му дае гол со пета на Савиола :D
Ахахаха, добро ај...со пета и тоа меѓу нозе :):):) Инаку мислам дека уште од сеа можеме да си ја прославиме титулата...ни следи прелесен распоред, така да...Наредно коло очекувам да им направат дебакл на Мурсија...да им се реваншираат за оние 1-1 на гости.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ахахаха, добро ај...со пета и тоа меѓу нозе :):):) Инаку мислам дека уште од сеа можеме да си ја прославиме титулата...ни следи прелесен распоред, така да...Наредно коло очекувам да им направат дебакл на Мурсија...да им се реваншираат за оние 1-1 на гости.
Одмаздата е најслатка.Ваљодолид знае.:)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе како Гути аут што збориш?! Најдобар асистент во лига, аут вика! За Диара се поизвесно е дека ќе замине од Реал, така да би се отворило место за Де ла Ред.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Диара аут, Гути ако не оваа сезона другата аут.Еден натпревар игра добро другите 5-6 тупи.

Ако игра другата сезона замена.Како џокер е најдобар.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Диара аут, Гути ако не оваа сезона другата аут.Еден натпревар игра добро другите 5-6 тупи.

Ако игра другата сезона замена.Како џокер е најдобар.
то ми беше и мене зборо. игра ко ненормален еден натпревар, ни кака ни роналдо заедно не му се рамни а после 5 натпревари е ко изгубен, се влечка без никаква желба, ја зема топката сместа ја подава кој ќе напаѓа другио тим од контри не трча ич.

бтв сите натпревари шо ги има изиграно Реал без гути сезонава ги има тепано. ако ни е главнио креативен играч во средината вгодина тогаш збогувајте се со ЛШ

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се сложувам дека Гути една игра а другите 2-3 се заебава, ама последниве 4-5 утакмици ги игра константно добро. Мене зборот ми беше дека не треба да се продаде, а не дека треба да има сигурно место во првите 11. Не е за продавање сеуште Гути.

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Дали ќе се согласите дека перфектно решение за средниот ред на Реал е Diego (werder). Дечково е одличен асистент, добро е уигран со Робињо (иднината на Реал) од Олимијадата и од младинската репразентација + има 22 години.Според мене, дефинитивно прво име за трансфер летово.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Се согласуваме.Ама и на Гранеро да му се дае шанса.А Диего е одличен готов производ парче ке праат со Робсон.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Хави Гарсија, Гранеро, Де ла Ред, Гаго, Диего, Баптиста. место за Гути тука нема. најубо е пензија

Член од
8 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
zdravo jas sum golem fan na Real Madrid super sto ste otvorile fan klub na Real pozz do site navivaci. SAMPIONI

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Се сложувам дека Гути една игра а другите 2-3 се заебава, ама последниве 4-5 утакмици ги игра константно добро. Мене зборот ми беше дека не треба да се продаде, а не дека треба да има сигурно место во првите 11. Не е за продавање сеуште Гути.
Го продолжи договорот, за незнам колку, и рекоа доживотно во Реал, така да тешко да дојде до негово продавање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom