- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Ахахаха, добро ај...со пета и тоа меѓу нозеАма игуаин ќе му дае гол со пета на Савиола![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ахахаха, добро ај...со пета и тоа меѓу нозеАма игуаин ќе му дае гол со пета на Савиола![]()
Одмаздата е најслатка.Ваљодолид знае.Ахахаха, добро ај...со пета и тоа меѓу нозеИнаку мислам дека уште од сеа можеме да си ја прославиме титулата...ни следи прелесен распоред, така да...Наредно коло очекувам да им направат дебакл на Мурсија...да им се реваншираат за оние 1-1 на гости.
сакал нејќел ако плати Реал 4м мора да дојди. гути диара аут, де ла ред, гранеро ин и решен проблемо од среднио ред
то ми беше и мене зборо. игра ко ненормален еден натпревар, ни кака ни роналдо заедно не му се рамни а после 5 натпревари е ко изгубен, се влечка без никаква желба, ја зема топката сместа ја подава кој ќе напаѓа другио тим од контри не трча ич.Диара аут, Гути ако не оваа сезона другата аут.Еден натпревар игра добро другите 5-6 тупи.
Ако игра другата сезона замена.Како џокер е најдобар.
Го продолжи договорот, за незнам колку, и рекоа доживотно во Реал, така да тешко да дојде до негово продавање.Се сложувам дека Гути една игра а другите 2-3 се заебава, ама последниве 4-5 утакмици ги игра константно добро. Мене зборот ми беше дека не треба да се продаде, а не дека треба да има сигурно место во првите 11. Не е за продавање сеуште Гути.