Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
-Мијатович бил во Рим за да ја види цената за Де Роси и Аквилани.Успат и да праша и за Мирко Вучинич.

Едно големо НЕ од мене за овие.Кој кур Де Роси шо ке му прајме,Аквилани некако може ама тој и Мирко за кур да аседат.
Мирко е балкаски чоек,ке даде гол и после седи не трча не се ангажира.

За Хунтелар се укључи Челси.
Ако бара добри играчи, такви во Рома нема да најде... :pos2:

Шала на страна... треба одбрамбен играч да се земе. Овој Пепе е дрво - тотален промашај! Колку пари дадоа за него?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Пепе промашај? Утакмицата со Барса ја гледаше?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе каков промашај...што сакаш ти, 8-9 утакмици преку сила ако играше. Ако се сеќавате, и за Рамос викавте леле колку пари опнаја за ова дрвово, а гледај сега што стана од него, чекај па и ти. Ај остајте тоа...гледајте Баерн-Гетафе.

Ете го...Тони и 1-0, тиква му...:)

Едит: Цццц, каков лакт му закачи Кан на Гранеро...КОПИЛЕ!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
абе на крај ќе видиме што ќе излезе точно од сите овие муабети, јас би сакал Хунтелар да дојде, други просечни играчи кои ќе се појават еднаш на натпревар а потоа ќе се губат по теренот, не ни требаат, треба некој што постојано ќе прикажува добра игра, сега немојте да ме сватите буквално, па и тие се луѓе може да згреши, ама тие грешки да не бидат секој 2 натпревар. Диего и Хунтелар и уште некој одмрамбен и доста ни се.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Ако бара добри играчи, такви во Рома нема да најде... :pos2:

Шала на страна... треба одбрамбен играч да се земе. Овој Пепе е дрво - тотален промашај! Колку пари дадоа за него?

Еден од столбовите, на кој ќе се гради одбраната на Реал,
млад е,
оваа сезона имаше неверојатно добри натпревари(Барселона) ,
но и некои киксеви((Рома)а сите се сеќавате на тие зато имате такво мислење за него)

А кога станвит збор за продавање на играч од одбранава , то сигурнио требит да е Метселдер!

Немам некој миленик од одбраната за следната сезона,
а то шо морат да земет МОРАТ :smir::)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мислам дека Шустер одлучи.Следната сезона ке купува десен бек а Рамос го враќа во средината.Така Пепе и Рамос средина десно некој нов лево полно опции:)За средина замена Мецелдер.

Канаваро во Милан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе какво продавање на Метцелдер, што ти е? Метцелдер немаше среќа оваа година, добар играч е...а и + безпари...што сакаш појќе? Мислам дека подобро е да земат централен, отколку десен бек. Рамос многу подобро игра како десен бек!

1-1 Баерн-Гетафе! АХАХАХАХАХХА....90 минута! АХАХАХАХХА

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Мислам дека Шустер одлучи.Следната сезона ке купува десен бек а Рамос го враќа во средината.Така Пепе и Рамос средина десно некој нов лево полно опции:)За средина замена Мецелдер.

Канаваро во Милан
Многу покорисен е Рамос како десен бек, штета ако е навистина така :(

Edit:
Абе какво продавање на Метцелдер, што ти е? Метцелдер немаше среќа оваа година, добар играч е...а и + безпари...што сакаш појќе? Мислам дека подобро е да земат централен, отколку десен бек. Рамос многу подобро игра како десен бек!
Па во тие натпревари шо ги изигра многу изгубено ми делуваше ,
јас не гледам радост во него!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Многу покорисен е Рамос како десен бек, штета ако е навистина така :(

Edit:

Па во тие натпревари шо ги изигра многу изгубено ми делуваше ,
јас не гледам радост во него!
Епа јбг бе брат...неможе да изигра фантастично после 3-4 недели пауза! 1 играше, после повреда...и се така. Чекајте сеа операција правеше, и го реши проблемот, па наредна сезона здравје очекуваме повеќе од него.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Во тие натпревари кај шо играше беше сосема солиден Мецелдер,видете на јутуб некое клипче ако најдете супер беше.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Метцелдер треба да остане и другата сезона ако не се показе ке го шитнат ама јас мислам дека има квалитет во него.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Гетафе иде натака :vozbud:
Де ла ред е одличен, мора да го вратат другата сезона со Гранеро.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гетафе иде натака :vozbud:
Де ла ред е одличен, мора да го вратат другата сезона со Гранеро.
Не ми се верува...тешко дека ќе иде понатака. Коа ќе ги стегнат во Мадрид, ќе незнаат од кај им фури :):):) Ама се е можно, Гетафе оваа година се покажува многу добро, играат во животна форма, и бележат историски успеси за клубот :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Коа викаше Раул да го земеме Лаудруп сите му се смеевме.

*Син му на Лаудруп игра за Реал Ц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom