Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Естебан Гранеро, да го вратат ќе го сонувате вие каталонците.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Оки :Z
Ако е режисер Вес Крејвен, може.

Ситуацијава потсеќа на онаа од Милан пред сезона/две. Кога имаа доста талентирани напаѓачи, но поради голем број на докажани центарфори беа принудени да ги распуштат по другите тимови.

Хм, убаво... нека не форсираат со продажби, подобро е да останат на позајмица и по цели сезони отколку да се продадат за смешни суми, кои подоцна ќе се зголемат некаде околу 10 пати.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Хм, убаво... нека не форсираат со продажби, подобро е да останат на позајмица и по цели сезони отколку да се продадат за смешни суми, кои подоцна ќе се зголемат некаде околу 10 пати.
Ова се случило мал милион пати.Најново Диего Лопез продаден за 7 милиони сега вреди 25 милиони.На овој барем пари му зедовме ,а други сме продавале за смешни суми.

Барем за тоа кур не ме боли ниту земам ниту давам пари:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
http://www.goal.com/fr/Articolo.aspx?ContenutoId=636791

Со Севиља најверојатно Игуаин ќе биде во стартната постава. Уште еден натпревар да ја докаже својата вредност. Да се надеваме на некое голче од него

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
за Негредо прочитав дека после оваа сезона единствена можност имат да го земат за 3-4м евра оти така стој во договоро. ќе го купвале за после да го препродат за појќе пари оти ногу клубој биле заинтересирани.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дебата?
Дали треба Шустер да остане?

Од мене ја има целата поддршка.Прва сезона му е и да не освои ништо мислам деак тој е одличен стратег и треба да му се даде време од 2-3 сезони.Одлично ја започна сезоната го компонираше тимот кој го зеде и имаше многу нови играчи кои ги вклопи,колку толку.

Сетете се на Сер Алекс Ф. колку време му тревбало за првиот трофеј,ја добил таа шанса и има направено неверојатен тим од Манчестер.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
нема шанси,џст шпекулации
Потполно си во право. 3-4 пати го има ставено до сега, и според мене до сега на сите тие изигра солидно. А + им го напика и на грците за победа од 4-2 во ЛШ. Многу е брз, тоа е најголемата предност на едно крило. А и на другите утакмици коа играше имаше 1-2 асистенции. Кога беа повредени Снајдер, Робињо, Робен итн...можеше слободно да му даде шанса на Балбоа да се докаже...ама ништо од тоа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дебата?
Дали треба Шустер да остане?

Од мене ја има целата поддршка.Прва сезона му е и да не освои ништо мислам деак тој е одличен стратег и треба да му се даде време од 2-3 сезони.Одлично ја започна сезоната го компонираше тимот кој го зеде и имаше многу нови играчи кои ги вклопи,колку толку.

Сетете се на Сер Алекс Ф. колку време му тревбало за првиот трофеј,ја добил таа шанса и има направено неверојатен тим од Манчестер.
Треба и ќе остане, башка на Алекс му требало време за титула, Шустер прва сезона ќе земе.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе какво менување, не доаѓа во обзир. Ете гледаме што ни е резултатот од постојано менување на тренери. Кога ќе се уиграат и наредна сезона, со истата тактика..е тогаш ќе биде...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Abe ne treba trenerot da se menuva neka si ostani samo eden napagac da zemime i ne ni treba nisto drugo.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Какво менување нема шанси да направат такво нешто пред се поради тоа што со тој чин Калдерон и Мијатовиќ ќе ја признаат "грешката" при бркањето на Капело и назначувањето на Шустер а и Калдерон сам изјави дека Шустер останува по секоја цена, тоа додуша не мора ништо да значи ама сепак Калдерон би си го прекршил зборот со евентуалниот отказ на Шустер.
Како и да е Бернд Шустер ја има мојата подршка и сакам дефинитивно да остане тренер, ај па одгодина може и 1/8 финале од ЛШ ќе поминеме. :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ako go smenite trenerot ke napravite navistina golema greska, NEMOZE sekoja godina so nov trener i da barate da osvoite se, na sekoj trener mu treba vreme da se privikne a Real nekako nema vreme za cekanje i odma im dava kloca vo gz :)

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Najgolemata greska bese sto go smenija Del Bosque edinstveniot trener koj so srce rabotese za real drugive se nekako za pari ko da rabotat ko da ne im e gajle dali ce osvoi real nesto ili ne.

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
ako go otpustat suster ke strajkuvame so glad pred santiago vo spania

:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom