Hacker or Cracker

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
И ако сакате да го имате ќе одете да постирате едно 500 поста квалитетни шо нема да ви ги избришат па тогајска ќе се уверате ... претисни tuka
„Ako vi treba pomos nasiot tim vi stoj na raspolaganje sekogas ... nasiot msn e Only_God_Can_Judge_Me@hack.com i se nadevam deka ke vi pomogneme..

P.S. Dokolku imate namera da prasuvate za hakovi odnapred odgovorot e NE

А за што да прашам, да ми решите задачи по физика :)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Ako vi treba pomos nasiot tim vi stoj na raspolaganje sekogas ... nasiot msn e Only_God_Can_Judge_Me@hack.com i se nadevam deka ke vi pomogneme..

P.S. Dokolku imate namera da prasuvate za hakovi odnapred odgovorot e NE

А за што да прашам, да ми решите задачи по физика :)

Ја за тоа ќе прашуваш ... и напрај 500 мислења биди си вип ...

Х

Ханзо

Гостин
Дај бе не го тупи со тие 500 мислења, не гледаш дека е заебанција форумот?
Ако си толку уанаби 1337 h@x0rz оди читај на блек хет форум или такво нешто. Пријателски совет. :wink:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Те аднав на мсн. Ќе ти дадам инструкции да видам дали ќе ми го хакнеш.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Како што ти реков ... оди ости си ип ... и напиши ајде да ве видам што хакери сте хакнете ми ком ... на мене не ме замарај ич ...

Чоек јас никогаш не спомнав дека сум хакер , јас сум интернет програмер .
Само нешто ти влезе во филм

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Незнаев дека на овој форум има lamer-и, мислев дека сум само јас...

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Еј ајде веќе нема смисла или затворете ја темата или расчистејте ... неможам да се карам за глупости ... :smir:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Брат .... ПРОГРАМАТА TIMEVIEWER3* како што мислиш ти е слична на оваа тука .... Програмата јас што ја ставиф е направена од македонец ! Наместо ID и Password сменето е само со ип адреса! и кажах вратејте се на темата не се замарам со тава !

И ако мислиш така ... фнеси ме на мсн ќе се увериш ... за сите глупости шо ќе ти ги направам не сум крив ! ! !

И ако сакате да го имате ќе одете да постирате едно 500 поста квалитетни шо нема да ви ги избришат па тогајска ќе се уверате ... претисни tuka
Oglas:
Javno kazuem ip adressa za hakiranje (moja) i plus daaam nagrada koj ke me hakne.....
Aj sea da te vidam....:vozbud:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Јас си дадоф остафка ... не се замарам повеќе со ком ... ама ич ... :pipi:

Х

Ханзо

Гостин
Немој така бе, има потенцијал во тебе. Не се обесхрабрувај вака...ќе видиме ние кога ќе пораснеш...сè ќе хакнеш.
Еее една приказна што ми кажуваа, како некој 1337 hux0r хакнал во есм и ја исклучил цела струја...if you can dream it, you can achieve it. :)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Брат ... нема иднина во тоа ... уште од мал го сакаф тоа ама сега не ... едноставно секогаш ќе уживам во автомобили ... од компјутери нема фајде :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom