Hacker or Cracker

• Креатор на темата Креатор на темата mitkoskopje
  • Време на започнување Време на започнување
И ако сакате да го имате ќе одете да постирате едно 500 поста квалитетни шо нема да ви ги избришат па тогајска ќе се уверате ... претисни tuka

„Ako vi treba pomos nasiot tim vi stoj na raspolaganje sekogas ... nasiot msn e Only_God_Can_Judge_Me@hack.com i se nadevam deka ke vi pomogneme..

P.S. Dokolku imate namera da prasuvate za hakovi odnapred odgovorot e NE

А за што да прашам, да ми решите задачи по физика :)

Ako vi treba pomos nasiot tim vi stoj na raspolaganje sekogas ... nasiot msn e Only_God_Can_Judge_Me@hack.com i se nadevam deka ke vi pomogneme..

P.S. Dokolku imate namera da prasuvate za hakovi odnapred odgovorot e NE

А за што да прашам, да ми решите задачи по физика :)

Ја за тоа ќе прашуваш ... и напрај 500 мислења биди си вип ...

Дај бе не го тупи со тие 500 мислења, не гледаш дека е заебанција форумот?
Ако си толку уанаби 1337 h@x0rz оди читај на блек хет форум или такво нешто. Пријателски совет. :wink:

Те аднав на мсн. Ќе ти дадам инструкции да видам дали ќе ми го хакнеш.

Како што ти реков ... оди ости си ип ... и напиши ајде да ве видам што хакери сте хакнете ми ком ... на мене не ме замарај ич ...

Чоек јас никогаш не спомнав дека сум хакер , јас сум интернет програмер .
Само нешто ти влезе во филм

Незнаев дека на овој форум има lamer-и, мислев дека сум само јас...

Еј ајде веќе нема смисла или затворете ја темата или расчистејте ... неможам да се карам за глупости ... :smir:

Брат .... ПРОГРАМАТА TIMEVIEWER3* како што мислиш ти е слична на оваа тука .... Програмата јас што ја ставиф е направена од македонец ! Наместо ID и Password сменето е само со ип адреса! и кажах вратејте се на темата не се замарам со тава !

И ако мислиш така ... фнеси ме на мсн ќе се увериш ... за сите глупости шо ќе ти ги направам не сум крив ! ! !

И ако сакате да го имате ќе одете да постирате едно 500 поста квалитетни шо нема да ви ги избришат па тогајска ќе се уверате ... претисни tuka
Oglas:
Javno kazuem ip adressa za hakiranje (moja) i plus daaam nagrada koj ke me hakne.....
Aj sea da te vidam....:vozbud:

Јас си дадоф остафка ... не се замарам повеќе со ком ... ама ич ... :pipi:

Немој така бе, има потенцијал во тебе. Не се обесхрабрувај вака...ќе видиме ние кога ќе пораснеш...сè ќе хакнеш.
Еее една приказна што ми кажуваа, како некој 1337 hux0r хакнал во есм и ја исклучил цела струја...if you can dream it, you can achieve it. :)

Брат ... нема иднина во тоа ... уште од мал го сакаф тоа ама сега не ... едноставно секогаш ќе уживам во автомобили ... од компјутери нема фајде :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom