нема шанси, бидејќи и да најдеме некаде линкови од натпреварот, нема да ги има видеата, но мислам дека нема никаде да се најде такво нешто, бидејќи нашата прва официјална утакмица е одиграна некаде 90 - и некоја, и е многу одамна, така да нема шанси, освен некој од Скопје ако ја има снимано, па ги има снимките, што не ми се верува, така да неможе.во еден пост некаде на крајот се сеќавам дека прашав, веројатно помина незабележително
пак ќе прашам, а доколку нема ефект би отворил и нова тема
може ли некој да ми најде видео материјал од македонија - данска, првата официјална утакмица на нашата репрезентација
снимки од тој натпревар, шанси, голот на митко стојковски и слично
се сеќавам.. сонце пукаше, градски пун до даска, во 4 минута еден нула.. јас ко дете ќе се помочав од радост
VHS лента ако најдеш,ако воопшто чува некој таква работаво еден пост некаде на крајот се сеќавам дека прашав, веројатно помина незабележително
пак ќе прашам, а доколку нема ефект би отворил и нова тема
може ли некој да ми најде видео материјал од македонија - данска, првата официјална утакмица на нашата репрезентација
снимки од тој натпревар, шанси, голот на митко стојковски и слично
се сеќавам.. сонце пукаше, градски пун до даска, во 4 минута еден нула.. јас ко дете ќе се помочав од радост
http://goal-links.blogspot.com/2008/01/la-liga-round-18.htmlaj ako moze golovite od natprevarot mallorca-barcelona