Најлошиот веб-сајт... ever!

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Ваш ме интересира што ќе биде кога ќе биде велигден :)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
баш е закон сајтот :) не е наменет да е графички бомбастичен...си ја врши улогата..
а бе чоек дали е велигден???? и кога е велигден има едно ДА и толку....ке ти дадам број од бабами ако сакаш секој ден да се јавуваш да прашуваш дали е велигден...ок?:uvo:

P

Princ

Гостин
Ајмо, мало оживување на темава.

Сајтот на општина Бутел.
Изработен со глитер и такви срања.
Повелете линкот: http://www.opstinabutel.com/

Патем, ако го сакате Борат, ќе сакате да ја прочитате верзијата на Англиски јазик.
Едит: бидејќи се сомневам дека воопшто ќе можете да се снајдете низ сајтот, ќе ви го префрлам воведот на градоначалникот на англиски јазик овде

Dear co-citizens and others why viewed this pages,
I’m honor do you presents Web pages of Municipality of Butel. This is one of ten municipality of City Skopje, capital of Republic of Macedonia. Municipality have 36 514 habitants, majority of peoples is Macedonian and have most ethnics minority (Albanian, Turks, Serbs, Montenegrins, Boshnjaks, Rom, Valhi and others).

This Web pages I presents first time and their bee my satisfaction of first mayor of Municipality. March 16, 2005.

My primary principal is excellent Municipality and good satisfaction of people.

Information below and next of pages presents my Municipality and peoples, history, industry, tourisms, projects, infrastructure, urbanism and communal services, statistics, financial report of municipality and many more…

Its Time to test of cites, coming very soon… please bee patients.

Yours truly,
Mayor, Petre Latinovski

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
http://transkop-bitola.tripod.com/замислете официјалниот сајт на една од поголемите компании кој што се занимаваат со авто превоз абе како може ова подобро да немаше никаква страна ова е резил за реномето на компанијата :nesvest:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
лелелел
та и Бутел та и транскоп ... срамота ... :kesa:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
лелелел
та и Бутел та и транскоп ... срамота ... :kesa:

Прочитај во коментарите на транскоп имаат прашувано некој зоште не се подобри сајтот и одговорено му е во изработка е новиот сајт од пред 2 години ова е одговорено хехехех некако бавно се работи

П.С Бутел барем сопствен домејн има

Е

експерт

Гостин
Прочитај во коментарите на транскоп имаат прашувано некој зоште не се подобри сајтот и одговорено му е во изработка е новиот сајт од пред 2 години ова е одговорено хехехех некако бавно се работи

П.С Бутел барем сопствен домејн има
А пак на блогот на транскоп прашуваат како ви се допаѓа новиот дизајн.
Кој дизајн бе?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Немам :јок:Јava plugin за да ја видам странава (intro)на Бутел ... напредни се..skip

redizajnirana strana
kazete sto mislite za nasata redizajnirana strana
:а::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom