Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Клосе е сеуште во репрезентација на стара слава....му помина времето него..летово си оди и од Баерн и по мое мислење толку ќе биде и од репрезентација...има многу помлада конкуренција таму
Клосе нема конкуренција како напаѓач во репрезентација.

Има неколку играчи како Милер, Подолски и Шурле за кои се шпекулира дека ќе го заменат Клосе после европското, иако мислам дека Клосе ќе биде напаѓач уште 3-4 години за репрезентација.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Миро е ЛЕГЕНДА која хода !!! Страшен сенс за гол имаше(уште го има,само слаба минутажа има во Баерн,а за репрезентаија немам зборови) Во секој случај остави голем траг во германскиот фудбал.

Ама пишувам ко да умрел човекот(не дај Боже)

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Боби[Мкд];4166423 напиша:
Ќе се појавит ли баварец или ја да спремам новата тема? :D
дајте бе да истераме до 999 страна, не оставајте сеа близу сме :D

M

Mario Gómez

Гостин

Го виде некој ова на полувремето со Фрајбург? :pos::pos:

Целосно ја опишува сезонава на клубот.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.700
Поени од реакции
22.563
Боби[Мкд];4167820 напиша:

Офф леле кутриот, дана заплака? Иначе не знам кај читнав ама после една критика на вГал плачел Бадштубер.

Иначе за Клосе. Тој е број 2 во вечната листа на Германија после Герд Милер и тоа заслужено. И секако дека има конкуренција во репрезентација, тука е Гомез, истиот играч кој во Баерн му го зема местото. Но вистина е, дека во нападот Германија е послаба со добри играчи него на други позиции, и тоа доста многу ко ќе видам кој може да игра како голман, во одбрана и во средина.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281

Јбг, не е у форма сезонава, ако уствари некад е и бил у некаква форма :pos: :pos:

P

PoisonLady

Гостин
Лелееее за тоа со Бадштубер вчера се пресмеав :pos:
А го слушнавте ли коментаторот што рече на ова? Вика: Со вакви дефанзивци ко Бадштубер Баерн ништо не прави...воедно тој е и репрезентативец на Германија и се пукна од смеење и тој :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.580
Што си правите вие губитници мои? Некакви новости ,планови за натаму?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457

Ц Ц Ц Бади. На полувремето едно 3-4 минути беше во кадар Бадштубер и коментаторот викаше зошто толку време се задржал режисерот на загревањето на Бадштубер. И веднаш го доби одговорот:pos2:

P

PoisonLady

Гостин
Аууууу информацијава за Никола е :pos:
Thomas Kraft has faced two penalties in the Bundesliga, and has saved them both. He beat out Grafite’s spot-kick away to Wolfsburg on his debut, and held Papiss Demba Cissé’s effort in Freiburg.

P

PoisonLady

Гостин
Боби[Мкд];4168722 напиша:
Знае бе он, три пати сврши на то досега. :)
Од кај знаеш па ти што знае или што не знае Никола? А? А? :)

--- надополнето ---

...Ама затоа податоков убива
Franck Ribéry’s goal was only his fourth in 19 appearances this season :nesvest:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
FAla bogu mi pomina banot :) ..... Robben izgleda pak se povredi edno 2 , 3 meseca , ako e taka togas letoska stvarno neka ide u Milan , a nie da so go zememe Hazard najubavo ke bide , a koga stanuva zbor za Neuer .... lani protiv bordeaux koj spasi 2 penala mislam ... Butt taka , pa ete kaj stigna , Neuer si e Neuer i ne ja tupete vise so Kraft , Blagoj Istatov e podobar od nego .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom