Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
А по која дефиниција треба да ти зборвит на Охридски?колку зборвит културно, ко Да не е од Охрид, ебате папучарот ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А по која дефиниција треба да ти зборвит на Охридски?колку зборвит културно, ко Да не е од Охрид, ебате папучарот ...
колку зборвит културно, ко Да не е од Охрид, ебате папучарот ...

Честито.немаме ние 14![]()
а како е можно 2 блока да му дадеш жити се?чекајте утре продолжение...немат никако да можам да го откачам,секој ден ќе ви постирам....само денес 2 блока му дадов

И јас мислам така... нема ништо посебно смешно во разговорот...а како е можно 2 блока да му дадеш жити се?
бар на моево мсн еднаш блокираш и толку.или интересен ти е малиот па ај да се позанимавеме и на кајгана манги ќе се праиме,
абе деца,деца уште не знаете дека не чини со чувства да си играте.
.
.Се обидувам од сабајле да мислам зборови со кој нема да ме банираат, ама тешко. Емкаа најискрено кур не ме боли за твоите авантури, уште помалце и кога се обидуваш да направиш смешно од нешто што не е... Не знам дали ја сфаќаш темата... види 100 поста после пиши си... течитам и ништо нема смешно/интересно, сака да те ебе батево, ама ти очигледно имаш ебач и нејќеш со него. енд оф факинг стори не мора сите да читаме за тебе и пекарот...ако веќе пишуваш пиши нешто кај шо го зафркаваш...(демек дај ми кифла безпари и триста глупости) немој вака од такт да ме вадиш.![]()
Се обидувам од сабајле да мислам зборови со кој нема да ме банираат, ама тешко. Емкаа најискрено кур не ме боли за твоите авантури, уште помалце и кога се обидуваш да направиш смешно од нешто што не е... Не знам дали ја сфаќаш темата... види 100 поста после пиши си... течитам и ништо нема смешно/интересно, сака да те ебе батево, ама ти очигледно имаш ебач и нејќеш со него. енд оф факинг стори не мора сите да читаме за тебе и пекарот...ако веќе пишуваш пиши нешто кај шо го зафркаваш...(демек дај ми кифла безпари и триста глупости) немој вака од такт да ме вадиш.![]()