Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
LUGE EDINSTVEN TRENER KOJ MOZE OD LETOSKA DA GO PREVZEME BAERN I SO USPESI DA GO VODI , SPORED MENE E LOTAR MATEUS , STE ZAMISLILE LI KOLKU TOJ MOZE DA VNESE SVEZA KRV VO BAERN ,KOLKU PODOBRO BI JA VODEL EKIPATA I OD VAN GAL (DRVOTO) I OD SITE DRUGI KAKO NEGO, ZNACI OSVEN LOTAR MATEUS TUKA VO KOMBINACIJA MOZE DA VLEZE I JOAKIM LEV KOJ ISTO TAKA E ODLICNA OPCIJA , NO ZA ZAL MISLAM DEKA TOJ SE CUVSTVUVA POVEKE OD ODLICNO NA SELEKTORSKATA FUNKCIJA , TAKA DA LOTAR MATEUS I NIKOJ DRUG , POZDRAV

LUGE EDINSTVEN TRENER KOJ MOZE OD LETOSKA DA GO PREVZEME BAERN I SO USPESI DA GO VODI , SPORED MENE E LOTAR MATEUS , STE ZAMISLILE LI KOLKU TOJ MOZE DA VNESE SVEZA KRV VO BAERN ,KOLKU PODOBRO BI JA VODEL EKIPATA I OD VAN GAL (DRVOTO) I OD SITE DRUGI KAKO NEGO, ZNACI OSVEN LOTAR MATEUS TUKA VO KOMBINACIJA MOZE DA VLEZE I JOAKIM LEV KOJ ISTO TAKA E ODLICNA OPCIJA , NO ZA ZAL MISLAM DEKA TOJ SE CUVSTVUVA POVEKE OD ODLICNO NA SELEKTORSKATA FUNKCIJA , TAKA DA LOTAR MATEUS I NIKOJ DRUG , POZDRAV

Појма си немаш од животот, Лотар Матеус.

Cat_fail_Fail-s446x354-10294-580.jpg

Јоги би бил слободен после европското 2012, кога Клоп ќе ја превземе репрезентацијата, тоа е веќе јавна тајна.

ма па ќе кажам бе!!! САМО КАН !!! :vozbud: И да нема успех ќе има ќотек:pos2:

Кажете еден голман што станал класа тренер???

Eдинствено долгорочно решение за Баерн по мене на тренерската позиција е Јоаким Лев.И крај!

Eдинствено долгорочно решение за Баерн по мене на тренерската позиција е Јоаким Лев.И крај!

ченто биди малце оптимист мајку му.... за се има првпат, а верувам дека еден ден на клупата ќе седне и Кан

ченто биди малце оптимист мајку му.... за се има првпат, а верувам дека еден ден на клупата ќе седне и Кан

Абе се слагам,ама ситуацијава не е да се биде ни оптимист ни песимист,него реалист.Од многу оптимизам до овде дојдовме!

Затоа мора реално да се гледа,паметно да се мисли и ќе биде во ред!

Очекувам со Хамбург добра игра пред се и победа наравно.А за со Интер неам коментар.Само прогрес понатаму е успех и ништо друго!

Абе се слагам,ама ситуацијава не е да се биде ни оптимист ни песимист,него реалист.Од многу оптимизам до овде дојдовме!

Затоа мора реално да се гледа,паметно да се мисли и ќе биде во ред!

Очекувам со Хамбург добра игра пред се и победа наравно.А за со Интер неам коментар.Само прогрес понатаму е успех и ништо друго!
тоа е човече шо ќе праиш.... а оптимист за ЛВГ никоаш не бев, уше на крајот на сезоната им реков на сите оние што рекоа ќути глеај кај ги однесе.... што однесе бре... ако не влезеше се живо и диво што шутна Робен ќе однесеше ЛВГ курац... али што знам најболното не е Баерн што изгубил 1, 2 ,3 утакмици .... најболното е што на теренот се како Сасуоло од Италија не знам ти која лига а ги имаш човече Робен,Рибери,Швајн,Лам итн... затоа и ја ќе речам како Спасо поназад, од што не веруам што се случува работава на заебанција е тргната веќе... ама тоа е памет за понатаму, а според мене штета што не учат од грешките, затоа реков 100 пати дали вака имаше у времето на Хицфилд и Бекенбауер како претседател

Germany's Joachim Loew In Frame For Bayern Munich Coaching Job - Report

The German giants revealed on Monday that the Dutch gaffer will leave Bayern at the end of the season, despite having a contract until the summer of 2012, and they reportedly consider Loew to be the perfect replacement.

However, 51-year-old Loew has a contract with the German Football Association (DFB) until after Euro 2012 and the DFB refuse to let go of their head coach before the tournament.

Therefore, Bayern are looking for a solution until the summer of 2012. Current Bayer Leverkusen coach Jupp Heynckes :kesa: is one of the main candidates to take over from Van Gaal at the end of the season.

Heycnkes will have to settle for a one-year contract though if he is to take over at Bayern, allowing the Bavarians to make a move for Loew after Euro 2012.

Инаку не верувам дека е ова точно.
Ипак се работи за гоал.цом

Можеби не е класа тренер,али Валтер Зенга поранешен голман на Интер многу ми се свиѓа како тренер.Се шпекулираше нешто дека е замена за Банитез али не испадна ништо,а во иднина сакам да застане на кормилото на Лео.

Germany's Joachim Loew In Frame For Bayern Munich Coaching Job - Report

The German giants revealed on Monday that the Dutch gaffer will leave Bayern at the end of the season, despite having a contract until the summer of 2012, and they reportedly consider Loew to be the perfect replacement.

However, 51-year-old Loew has a contract with the German Football Association (DFB) until after Euro 2012 and the DFB refuse to let go of their head coach before the tournament.

Therefore, Bayern are looking for a solution until the summer of 2012. Current Bayer Leverkusen coach Jupp Heynckes :kesa: is one of the main candidates to take over from Van Gaal at the end of the season.

Heycnkes will have to settle for a one-year contract though if he is to take over at Bayern, allowing the Bavarians to make a move for Loew after Euro 2012.

Инаку не верувам дека е ова точно.
Ипак се работи за гоал.цом
Хајнкес или како и да се пишува е најдобро решение, каков Матеус каков Кан, вие луди ли сте? Сакате ли Клинсман да ни се повтори?

Јуп има и солидна кариера како тренер, 1997, откако Реал не успеа да го ангажира Хицвиелд, Хајнкес замина на клупата на Реал и по 30 и нешто години им донесе титула во ЛШ.

Матеус, Кан, Брајтнер, Замер.:tapp::kesa:

--- надополнето ---

Плус Јуп е во одлични односи со Ули, така да повеќе од јасно е дека он ќе ни биде тренер.

Тоа се добрите тренери во Германија, Јуп, Клоп, Јоги.

Само да не дојдат Лабадија и Јол. :pos:

Инаку од странските, Хидинк е солиден.

Бенитез и Доменех исто. :pos::pos: NOT!

па нели ван гаал до крајот на сезоната требаше да остани ???

Еве зошто на Рибери не му оделе дриблинзите во последно време, против Бадштубер тренирал.:pos:

training_joc_090311_06.jpg

Со кој играте наредна утакмица во Бундес?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom