Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На лето мора да има големи промени.
Како прво Бадштубер, Ван Бајтен, Отл, Прањиќ сакам да летат.
Ван Гал исто така.
Нерлингер не сакам да го видим у управа.
Да се доведе некој тренер што нема да биде толку тврдоглав и претерано самоуверен(Хитцфелд е моја желба да се врати).
Рибери ми личи на просечен играч што немож една вреќа цимент да издрибла. Ако стигне добра понуда нека го продадат.
ЗАСИЛУВАЊА МОРА ДА ИМА.
Десен бек, Лам да се префрји на лева страна затоа што кога играше тамо беше далеко по опасен.
Штопер светска класа да се доведе. Може и Хамелс да се врати. Брено да се форсира до крај на сезона. Има талент дечкото, млад е и да не беа повредите претходно и да играше прв тим стандард ќе беше далеко подобар. А ќе заборавев и не е дрво како Бадштубер.
Да се доведе некој како Хазард да се направи конкуренција у тимот, а не се едно исти да играт па макар и очај да бидат(Рибери, Бадштубер,Швајни знае да забушава).
Имам и уште многу желби ама тие ќе ги допишем после доручек.
ЗИГ ХАЈЛ :D

далеку е летото џабе и 100 милиона ако другата година играме ЛЕ. (пу пу не дај боже)

Хицфелд баш вчера го продолжи договорот со Швајцарија за уште 2 години. Значи, не се надевајте залудно на него.
HTML:
Хицфелд уште две години селектор на Швајцарија
HTML:

Мислам дека може да води и клуб и репрезентација привремено,секако доколку се согласи,инаку тоа што потпишал уште 2 години со Швајцарија е најмал проблем.

Хитцвелд е одлично решение по мене! За него имам само најпофални зборови,вистински човек за оваа професија,и еден од ретките светска класа тренери кои можат да превземат во моментов!

Билд пишуват дека вГал добива уште една шанса. Поред мене мислат дека би било лошо пред натпреварот со Интер да сменат тренер и секако дека купуват со тоа време за да најдат нов тренер за подолго време ако киксне Баерн наредниве утакмици.

http://www.bild.de/BILD/sport/telegramm/sport-telegramm,rendertext=16629152.html

имате надеж , не се секирајте...како што сте тргнале ни у ЛИГА ЕВРОПА нема да се пласирате trololololololololol

тргај тој голман од аватарот, срам е за Кан и неговите претходници ...немој така! :)

тргај тој голман од аватарот, срам е за Кан и неговите претходници ...немој така! :)

E toa e toa i jas so mu vikav na Nikola deka Kraft ke bide golman za 2 utakmici !!

Иако и јас не сум воодушевена од тоа како Крафт се покажа на последниот натпревар, сметам дека не е крив само тој. Па погледнете ја одбраната прво!!! Било кој голман да е, ќе прима голови. Така да, мислам да му се даде шанса на детето. Не тврдам дека ќе ја оправда шансата, но не го тврдам ниту спротивното ама шанса заслужува.

Иако и јас не сум воодушевена од тоа како Крафт се покажа на последниот натпревар, сметам дека не е крив само тој. Па погледнете ја одбраната прво!!! Било кој голман да е, ќе прима голови. Така да, мислам да му се даде шанса на детето. Не тврдам дека ќе ја оправда шансата, но не го тврдам ниту спротивното ама шанса заслужува.

Za rezerva e SUPER , ali za prv golman treba da zastane Neuer , a da sporeduvas kraft so Neuer e cista zaebancija isto kako da se najdes na muabet za nekoja tema , vaka bez veza .

A i ovoj tvojov sea uste malku ke izleze na plazite kraj Malaga :D samo da ne izleze deka e MALAGA vo vistinski smisol na zborot :D ahahaha

Знам јас многу подобро од тебе за Кан и неговите претходници, не ми треба форум за да ми кажи некој. Уживај си ти во "непобедливата" барселона.:wink:

E toa e toa i jas so mu vikav na Nikola deka Kraft ke bide golman za 2 utakmici !!

Чекајте бе каде одма го осудивте на неуспех детето, послем 1 слаба утакмицаи ајт слаб е овој, чекајте малце не судете уште на почетокот!
Послем само 3,4 одиграни утакмици е невозможно да се изгради мислење за еден играч!

не знам колку разбрав од германскиве страни, ама како што глеам јас ЛВГ останува до летото

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom