Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Hoeness is crying ... Van Gaal is out for sure. Bayern Munich have crumbled today

Налетав на ваков коментар.

Ова беше голманчето што бранеше против Интер?

Значи, имаме 9 натпревари да надохнадиме 5 поени и да се пласираме ЛШ.

Инаку ништо од сонот вгодина на алианз да освоиме. :(

Боби[Мкд];4134362 напиша:
Значи, имаме 9 натпревари да надохнадиме 5 поени и да се пласираме ЛШ.

Инаку ништо од сонот вгодина на алианз да освоиме. :(
квалификации Боби...

Буквално секој може да му даде гол на Баерн, со ваква никаква игра ни куп на Македонија не се освојува.
Рачунајте дека сме испаднати и од ЛШ, а минимални се и шансите за да играме пак наредната сезона.

И ако Рибери продолжи да игра вака, жал ќе ми биде шо не го продадоа.

Мора да лета Ван Гал,што поскоро,тоа подобро.:toe:

Natural disaster..Баерн катастрофа од онаа утакмицата со Интер мислиш некој нозете им ги исекол цццц

ова беше тажно да гледаш... е господине Ван Гал оваа година не влеваат шутовите на Робен од секаде... позз и со среќа во Јувентус

значи ван гал коа му зависи работата го става Бадштубер лев бек и Прањич средина(кој беше крив за првиот гол) а Бадштубер никаде го немаше едноставно не избушија по таа десна нивна страна. И за да направи Ван Гал уште поголем кикс го вади Тимо на полувреме демек да смени нешо а таму немаше проблем. Иначе според мене брено беше денес најдобар наш играч се додека не доби црвен еден дуел не изгуби и е 100000000 пати подобар од дебилон Бадштубер ( кој веке нејкам ни да го видам во прв тим ). Рибери,Милер катастрофа.Робен што да праи неможе цело време сам да игра. Тапа тапа треба измени почнувајки од Ван Гал кој е инает и кој си ги игра само неговите играчи :Прањич,Бадштубер,Милер.. Според мене најголем кривец е Ван Гал почнувајки уште од летоска кога се правеше најголем фраер дека не сме имале проблеми со одбраната. Епа неможе да се влезе во сезона со централни : Брено,Бадштубер и Ван Бајтен кога двајца од овие врска немаат а третиот уште нема изиграно 20 утакмици за баерн

Ова беше голманчето што бранеше против Интер?
Замисли, тоа е голманчето :nesvest:
...Иако ми е ептен мака за поразов, уШте потешко ми е за играта прикажана денес (па и на претходните 2 меча). Леле мори мајко, кога викав: драг Луис, не го давај Мичо на сред сезона зашто ем нема никој да купиш, ем тие другите што ги имаме се такви ко што се, он си играше курот. Е сега, летај ко партал!!!

De Nikola potseti me sto ti rekov za KRAFT ????

Стварно,фала за Бомел.

Незнам со кој памет го пуштивте за без пари таков играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom